Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 
 > Verzending & Verpakking

  Verzending & Verpakking  

Selecteer uit het volgende assortiment
Deze categorie heeft 4 magazijnen
^
Verzending & Verpakking
^

Verpakt en verzonden

Wat voor bedrijf u ook heeft, er is altijd wel iets te verzenden en vervoeren. De verpakking van uw te verzenden documenten en goederen is belangrijk, omdat ze anders kunnen beschadigen. Om aan alle eisen te voldoen, zijn er talloze verschillen in materiaal en kwaliteit van de verpakkingen. Het komt uiteindelijk neer op de juiste keuze.

Zorg dat alles goed zit

Er zijn veel hulpmiddelen voor het snel en nauwkeurig inpakken van uw te verzenden documenten. Plakband om uw brieven dicht te plakken of het omwikkelen van hele pallets of het automatisch in elkaar zetten van kartonnen verpakkingen: overal is wel een oplossing voor te vinden.

De perfecte verpakking

Universele kartonnen verpakkingen zijn heel praktisch, maar niet altijd de beste oplossing. U bespaart verzendkosten met verpakkingen die op uw verzending afgestemd zijn. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen uit de boekverpakking, de doos voor gevaarlijke spullen en dozen waarin u kleding kunt versturen.

Bescherming

Om schade tijdens het vervoer te voorkomen, zijn schokdempende materialen ideaal, en niet alleen voor breekbare waren. Noppenfolie en luchtkussens zijn hiervoor optimaal geschikt. Het is daarnaast belangrijk dat u uw verpakking goed dichtmaakt. Hiervoor wordt meestal plakband gebruikt. Speciale pakketplakband is heel stevig en beschermt de inhoud van uw pakket. Verpakkingsbanden maken het makkelijk het pakket te openen en weer te sluiten. Om onderdelen en bijlagen te bevestigen kunt u stickers gebruiken.

Perfect in scène gezet

Bij het vervoeren van uw verpakking kunt u uzelf promoten door bijvoorbeeld een etiket met de naam van uw bedrijf op de verpakking te plakken. Ook eventuele aanwijzingen voor het transport kunnen zo op het pakket geplakt worden. Als het om belangrijke documenten gaat, gebruik dan paklijstenveloppen, die zijn moeilijk over het hoofd te zien.

Zakjes en tasjes

Zakjes en tasjes zijn ideaal om gekochte producten in mee te dragen. Let wel op dat u uw zakken op uw product aanpast: zakken die geen vocht doorlaten voor levensmiddelen, papieren zakken voor bakwaren, glanzend papieren tassen voor dure aankopen. Zo wordt winkelen aantrekkelijk gemaakt. Als u liever een grotere zak heeft, kunt u voor een transportzak kiezen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld vuile was en afval snel vervoeren.

Zodat uw post goed aankomt

Brieven en briefstukken worden in het bedrijfsleven veel verzonden. Met verzendhoezen en akte-enveloppen komen uw brieven goed aan en kan de inhoud niet door derden bekeken worden. De gewone envelop is tegenwoordig niet meer genoeg, omdat voor elke verzending wel een aangepaste verpakking verkrijgbaar is.

* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.