Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 
 Mogelijke impact op leveringen door de uitbraak van het coronavirus. Meer informatie

  Transportwagen  -

Selecteer uit het volgende assortiment
Transportwagen
Categorie
Transportwagen
^

Transportwagen voor magazijn en werkplaats

Transportwagens zorgen ervoor dat goederentransport in een bedrijf, ondernemen of werkterrein zonder al te veel moeite plaats kan vinden. Ze worden ingezet als bijvoorbeeld heftrucks niet gebruikt kunnen worden en maken het verplaatsen van goederen een stuk eenvoudiger.

Veel soorten voor vele toepassingen

Er zijn veel verschillende soorten transportwagens, bijvoorbeeld de rolwagen, hefwagen, etagewagen, werkplaatswagen, plateauwagen of servicewagen. Wagens met banden worden gebruikt door bandenverkopers, silowagens voor bulkmateriaal.

  • Plateauwagens kunnen op veel manieren gebruikt worden, omdat ze veel verschillende goederen kunnen vervoeren en het plateau op het goed afgesteld kan worden. Hefwagens worden in bijna elk bedrijf gebruikt. Hiermee kunnen meerdere honderden kilo’s aan goederen en lasten probleemloos vervoerd worden. Een vorkhefwagen kan pallets tillen. Door de wieltjes en de hydraulische pomp kunnen goederen eenvoudig binnen het bedrijf vervoerd worden.
  • Etagewagens worden niet alleen gebruikt door supermarkten en pakketbezorgbedrijven, maar ook in ziekenhuizen en soortgelijke zorginstellingen. Ook werkplaatswagens zijn een soort transportwagen. Deze worden in de autobranche veel gebruikt om dagelijks gebruikt gereedschap en onderdelen op te slaan.

Speciale transportwagens

Bijzondere soorten transportwagens worden vooral gebruikt binnen de horeca. Hiervoor zijn er wagens die verschillende taken in dit toepassingsgebied vereenvoudigen. Dit zijn bijvoorbeeld afruimwagens, serveerwagens, tafeldekwagens, bagagewagens of hotelwagens. Deze wagens zijn specifiek gemaakt voor hun doeleinde. Afruimwagens bieden plaats voor bestek en glazen en kunnen ook als serveerwagen gebruikt worden, terwijl bagagewagens uitsluitend voor het vervoeren van bagage van hotelgasten gebruikt worden. Ook zijn er roomservicewagens, die erg behulpzaam zijn bij het schoonmaken van hotelkamers.

Help ons hier de adviestekst over Transportwagen te verbeteren!
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.