Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 
 >  > Verpakkingsmaterialen

  Verpakkingsmaterialen  

Selecteer uit het volgende assortiment
 
Hulpmiddel
 
Verpakkingsmaterialen
^

Verpakkingsmaterialen zijn belangrijk bij het transport

Het bezorgen van brieven, goederen en pakketten is belangrijk binnen een bedrijf, en om ervoor te zorgen dat klanten en leveranciers hun leveringen onbeschadigd toegestuurd krijgen, is het verpakkingsmateriaal belangrijk. Met het kiezen van de juiste verpakking beschermt u niet alleen het te verzenden product, u bespaart ook nog eens tijd en geld.

De juiste verpakking is belangrijk

Alleen goed verpakte goederen kunnen zonder problemen en veilig naar hun eindbestemming gebracht worden. Om ervoor te zorgen dat het verpakken van goederen niet overbodig lang duurt, zijn er diverse hulpmiddelen beschikbaar.

Afrollers

Er zijn verschillende afrollers verkrijgbaar die u met verschillende materialen kunt gebruiken – etiketten, verpakkingstape of folie. Er wordt tijd bespaard doordat u snel en eenvoudig overal waar u wilt verpakkingstape of folie af kunt rollen om uw pakket dicht te plakken.

Verpakkingsbanden en –folie

U kunt echter ook verpakkingsbanden gebruiken. Dit kunnen koorden zijn, x-banden of andere soorten; de keuze is aan u. Sommige goederen dienen op een bijzondere manier verpakt te worden om zonder problemen verzonden te kunnen worden. Hiervoor kunt u verpakkingsfolie gebruiken, omdat het goed aan de ene kant beschermd wordt, aan de andere kant eenvoudig te bezorgen is. Folies als bijvoorbeeld krimpfolie of stretchfolie maken het mogelijk om uw goederen te verpakken zonder plakband te hoeven gebruiken.

Pak- en plakband

Plakband bestaat in verschillende uitvoeringen en zorgen dat uw pakketten goed dicht zitten. U kunt hier ook pakband voor gebruiken. Als u dit combineert met een afroller kunt u eenvoudig al uw pakketten dichtplakken. U moet er wel op letten dat het pakket droog bewaard wordt, omdat de kleefkracht kan verminderen als het vochtig wordt.

Pakketsnoer

Pakketsnoer is er in verschillende diktes en lengtes. Dit is een milieuvriendelijke oplossing voor het verpakken van uw goederen. De x-band is optimaal bij het verpakken van CD’s, diskettes of tijdschriften.

Touwen

In sommige toepassingsgebieden komen ook touwen voor. Hiermee worden de grootste pakketten verpakt.

Omsnoeringssystemen

Omsnoeringssysstemen zijn een bijzondere manier van verpakken bij grote pakketten. Het snoer wordt direct om het pakket geplaatst, zodat het stevig zit en op zijn plaats blijft zitten.

* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.