Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 

  Emmers  

Selecteer uit het volgende assortiment
Emmers naar materiaal
Accessoires
Emmers
^

Emmers kunt u gebruiken voor vele toepassingen

Een emmer is een waterdicht vat dat aan een hengsel gedragen kan worden en wordt meestal gebruikt voor het vervoeren van vloeistoffen. Vroeger werden emmers vervaardigd van hout of leer, tegenwoordig gebruikt men vaak kunststof of metaal.

Praktisch transportmiddel 

Het praktische aan een emmer is het hengsel, die het transport vergemakkelijkt. Bovendien beschikt een emmer vaak over een tuit aan de bovenkant, waarmee vloeistoffen makkelijk gestort kunnen worden. Daarnaast zijn emmers met en zonder deksel verkrijgbaar. Een emmer met deksel is altijd handig wanneer u bijvoorbeeld vloeistoffen op wilt slaan, op deze manier voorkomt u dat stof of vuil in de emmer terechtkomen en de inhoud vervuild wordt.

Welke emmer moet het worden?

Bekende emmers zijn bijvoorbeeld vuilnisemmers, schoonmaakemmers, laboratorium emmers bouwemmer of industriële emmers. In de land- en tuinbouw worden emmers gebruikt voor transport en opslag, ook wel bekend als transportemmers. Een roestvrijstalen emmer (RVS) kan verschillende doeleinden hebben, hij kan bijvoorbeeld als vuilnisemmer gebruikt worden.

* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.