Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 
 >  >  >  > Toetsenbord

  Toetsenbord - (15.251 artikelen gevonden)

Filter Toetsenbord op:
Filter: Prijs vantot  Aanvullend zoekwoord 
Functies
☐
Overzicht
Toon
☐
☐
☐
☐
Afbeelding
Datatransmissie x
Toetsenbordindeling x
Bestellen
Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Toetsenbord - USB - Duits (3 zoekresultaten) 
Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Toetsenbord - USB - Duits
Microsoft
B2M-00001
per kabel
Duits
ergonomisch
vanaf € 33,44*
per stuk
 
 stuk
Apple Magic Keyboard with Numeric Keypad - Toetsenbord - Bluetooth - Duits - voor Mac Pro (Medio 2017) (3 zoekresultaten) 
Apple Magic Keyboard with Numeric Keypad - Toetsenbord - Bluetooth - Duits - voor Mac Pro (Medio 2017)
Apple
MQ052D/A
draadloos / bluetooth
Duits
vanaf € 112,64*
per stuk
 
 stuk
CHERRY Classic Line G83-6105 - Toetsenbord - USB - Duits - zwart (1 zoekresultaat) 
CHERRY Classic Line G83-6105 - Toetsenbord - USB - Duits - zwart
Cherry
G83-6105LUNDE-2
per kabel
Duits
vanaf € 18,03*
per stuk
 
 stuk
Apple Magic Keyboard - Toetsenbord - Bluetooth - Duits (4 zoekresultaten) 
Apple Magic Keyboard - Toetsenbord - Bluetooth - Duits
Apple
MLA22D/A
draadloos / bluetooth
Duits
vanaf € 88,45*
per stuk
 
 stuk
Logitech Create Smart Connector QWERTZ Duits Zwart toetsenbord voor mobiel apparaat (4 zoekresultaten) 
BEAUTIFULLY PRODUCTIVE. UNIQUELY CONNECTED. Logi CREATE is a keyboard case for iPad Pro. CREATE connects to iPad Pro via Apple Smart Connector, so it does not require Bluetooth® pairing or charging...
Logitech
920-008132
draadloos / bluetooth
Duits
vanaf € 98,23*
per stuk
 
 stuk
Logitech K120 USB QWERTZ Duits Zwart toetsenbord (2 zoekresultaten) 
A USB keyboard that gives you a better typing experience that's built to last. Feel-good typing Your hands will enjoy the low-profile, whisper-quiet keys and standard layout with full-size F-keys a...
Logitech
920-002489
per kabel
Duits
vanaf € 12,35*
per stuk
 
 stuk
Logitech K270 RF Draadloos QWERTZ Duits Zwart toetsenbord (3 zoekresultaten) 
Reliable wireless—wherever you use your keyboard— thanks to the Logitech Unifying receiver that pairs with up to six Unifying-compatible mice and keyboards. Logitech Unifying receiver The tiny wire...
Logitech
920-003052
draadloos / bluetooth
Duits
Engels
vanaf € 22,11*
per verpakking
 
 verpakking
Dell
580-ADHE
geen gegevens
Duits
vanaf € 9,71*
per stuk
 
 verpakking
Logitech K750 RF Draadloos QWERTZ Duits Zwart (1 zoekresultaat) 
Powered by light Good-bye, battery hassles. Solar power keeps your keyboard charged and ready—even indoors. Very thin Your desk is about to get sleeker thanks to this streamlined keyboard. Feels go...
Logitech
920-002916
draadloos / bluetooth
Duits
vanaf € 66,56*
per stuk
 
 stuk
Logitech K280e USB QWERTZ Duits Zwart (1 zoekresultaat) 
A quality investment for years of comfortable typing under heavy office use. Heavy-duty reinforced chassis Solid construction ensures extended durability and 3-year limited hardware warranty provid...
Logitech
920-005211
geen gegevens
Duits
vanaf € 25,13*
per stuk
 
 stuk
Perixx Periboard-512 ergonomische Tastatur USB-Kabel schwarz - Keyboard - QWERTZ (1 zoekresultaat) 
Perixx Periboard-512 ergonomische Tastatur USB-Kabel schwarz - Keyboard - QWERTZ
Perixx
11523
per kabel
Duits
vanaf € 29,63*
per stuk
 
 stuk
Microsoft All-in-One Media Keyboard with Integrated Multi-Touch Trackpad - Toetsenbord - draadloos - 2.4 GHz - Duits (4 zoekresultaten) 
Microsoft All-in-One Media Keyboard with Integrated Multi-Touch Trackpad - Toetsenbord - draadloos - 2.4 GHz - Duits
Microsoft
N9Z-00008
draadloos / bluetooth
Duits
vanaf € 28,25*
per stuk
 
 stuk
Cherry
JK-0800DE-2
per kabel
Duits
vanaf € 8,59*
per stuk
 
 stuk
Logitech K830 RF Wireless + Bluetooth QWERTZ Duits Zwart (2 zoekresultaten) 
Bright, backlit keys Choosing the right home theater keyboard or HTPC keyboard can make a difference to your typing productivity and comfort. K830 allows you to see and type easily, even in the dar...
Logitech
920-006087
draadloos / bluetooth
Duits
vanaf € 74,52*
per stuk
 
 stuk
Microsoft Surface Pro Type Cover (M1725) - Toetsenbord - met trackpad, versnellingsmeter - Duits - zwart - commercieel - voor Surface Pro (Medio 2017), Pro 3, Pro 4 (4 zoekresultaten) 
Microsoft Surface Pro Type Cover (M1725) - Toetsenbord - met trackpad, versnellingsmeter - Duits - zwart - commercieel - voor Surface Pro (Medio 2017), Pro 3, Pro 4
Microsoft
FMN-00005
geen gegevens
Duits
vanaf € 95,77*
per stuk
 
 stuk
>
Toon: 10   15   20   50   100    Pagina: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   ..   1017   >
Toetsenbord
^

Zo vindt u het toetsenbord dat bij u past

Voor het invoeren van gegevens en opdrachten op een computer wordt in de meeste gevallen een toetsenbord gebruikt. Met een toetsenbord kunt u letters, getallen en opdrachten direct invoeren. Naast de muis is het toetsenbord op het moment hét apparaat waar geen computergebruiker zonder kan.

De juiste toetsenbordindeling

Het is belangrijk om de juiste toetsenbordindeling te kiezen voor u een toetsenbord aanschaft. Internationaal, en dus ook in Nederland, wordt vooral de Engelse QWERTY-indeling gebruikt, maar daarnaast is er ook een breed aanbod van toetsenborden met de QWERTZ- en AZERTY-indelingen.

Toetsenbordindeling

Een goed desktoptoetsenbord beschikt over 101 of 102 toetsen. Dat aantal is bij de meeste notebooks lager, omdat het numerieke keypad daar meestal weggelaten wordt om plaats te besparen.

Andere taal, andere eisen

Over het algemeen zijn toetsenbordindelingen internationaal gezien gelijk, op een aantal kleine verschillen na. Deze verschillen zijn per taalgebied anders. Zo zitten er op Engelstalige QWERTY-toetsenborden geen Duitse umlauten, omdat deze niet voorkomen in het Engels. Het is dan ook erg belangrijk dat u van te voren nagaat in welke taal u hoofdzakelijk zult schrijven voor u een toetsenbord uitkiest. Bepaalde tekens en letters zijn exclusief voor bepaalde talen en komen niet voor op toetsenborden uit andere taalgebieden. Als u een model uit een ander taalgebied kiest, is het belangrijk dat uw medewerkers aan het verschil gewend raken en ermee leren schrijven.

Multimediafuncties

Multimediatoetsen zijn extra toetsen waarmee u snelle controle hebt over instellingen, zoals bijvoorbeeld het volume van uw CD- of DVD-speler. Daarbij kunt u programma’s als de rekenmachine, e-mailprogramma’s en browsers besturen met dit soort extra toetsen. Ook voor degenen die conferenties houden via de webcam of muziek of video’s bewerken, zijn multimediatoetsen van toegevoegde waarde. Deze toetsen functioneren echter alleen als het toetsenbord via USB is aangesloten, niet via PS/2.

Soorten aansluitingen

Toetsenborden zijn invoerapparaten. De verbinding tussen het toetsenbord als zender van informatie en de computer als ontvanger dient u zelf aan te sluiten. Er zijn verschillende manieren waarop u dit kunt doen.

Aansluiting via kabel

De meest gebruikelijke manier om een toetsenbord aan de PC aan te sluiten, is met een kabel. Gewoonlijk gebeurt dit via USB. Er bestaan ook PS/2-aansluitingen, vergelijkbaar met die van de muis, al is daar wel een aparte toetsenbordadapter voor nodig. Elke computer met een USB-aansluiting kan op die manier uitgerust worden met zo’n toetsenbord.

Draadloos via infrarood

Infrarood is een oudere manier van aansluiten waarbij u geen kabel nodig heeft om het toetsenbord aan de computer aan te sluiten. Er dient een infraroodontvanger aan de PC aangesloten te worden om het signaal van de infraroodzender in het toetsenbord te kunnen ontvangen. Het signaal wordt net zo verzonden en ontvangen als bij een afstandsbediening. Het nadeel is dat er een bepaalde hoek tussen de zender en de ontvanger gehouden moet worden. Het signaal mag eveneens niet onderbroken worden. Als er iets tussen de beide apparaten staat, wordt de ontvangst verstoord en is het bijna onmogelijk om met het toetsenbord te kunnen werken.

Modern via bluetooth

Tegenwoordig verloopt draadloze verbinding vooral via bluetooth. Hierdoor kunt u onafhankelijk werken en zich vrij bewegen met uw toetsenbord, zonder dat u gehinderd wordt door dingen als signaalverstoring of de afstand tussen zender en ontvanger. De ontvanger kan ook onder het bureau gezet worden. Het bereik is afhankelijk van de bluetoothklasse, maar is doorgaans minstens tien meter. Overbodige kabels behoren tot de verleden tijd. Het nadeel is dat het toetsenbord op deze manier niet door de PC van stroom voorzien wordt. Hiervoor moet u dus batterijen of een accu gebruiken.

Waterdicht, stofbestendig en vandaalbestendig

In fabriekshallen en andere werkplekken waar veel stof voorkomt, kunnen standaardtoetsenborden snel vuil worden of door bijvoorbeeld het morsen van vloeistoffen beschadigd raken. Waterdichte en afwasbare toetsenborden zijn hiervoor de optimale oplossing. Omdat ze van rubber gemaakt zijn, zijn deze toetsenborden daarnaast heel flexibel. In sommige gebieden is het aan te raden om een vandaalbestendig toetsenbord aan te schaffen. Dit soort toetsenborden wordt gebruikt in bijvoorbeeld geldautomaten.

Ergonomie

Toetsenborden worden bij dagelijks werk veel gebruikt. Een polssteun helpt de handen en vingers te ontlasten en zorgt dat u uw handen tijdens het schrijven in een ontspannen houding kunt houden. Ergonomische toetsenborden hebben zelfs een toetsenverdeling die aan de natuurlijke positie van de hand aangepast is. Hierdoor worden de spieren gespaard, de beweging wordt zo eenvoudig mogelijk gemaakt en het bewegingsapparaat wordt verlicht. Dit kan uiteindelijk weer lijden tot minder ziekteverzuim.

Gaming keyboards

Gaming keyboards zijn toetsenborden die een bijzonder hoge reactiesnelheid hebben. U kunt toetsen verwisselen en er is een mogelijkheid tot toetsenblokkering. Om er zeker van te zijn dat u altijd de juiste toets gebruikt, zijn deze toetsenborden bijna altijd verlicht. Deze toetsenborden worden veel gebruikt in internetcafés en speelhallen waar internet beschikbaar is.

Accessoires voor extra comfort

Er zijn toetsenbordhouders verkrijgbaar waarmee het mogelijk wordt om uw bureau vrij te maken, ook als u het toetsenbordgebruikt. Hiermee wordt plaats en werkoppervlak gewonnen. Het toetsenbord wordt beschermd doordat het opgeborgen ligt en niet wordt blootgesteld aan uw werk. Als u het toetsenbord nodig heeft, klapt u het weer uit of haalt u het helemaal uit de houder. Net zo snel en eenvoudig kunt u het ook weer opbergen.

Mocht uw toetsenbord geen geïntegreerde polssteun hebben, kunt u er altijd nog eentje apart bestellen. Zo is het voor iedereen mogelijk om bij het schrijven de handen in een ontspannen houding te houden.

Onderhoud en schoonmaak

In de ruimte tussen de toetsen hopen stof en vuil zich al snel op. Om het toetsenbord schoon en goed functionerend te houden, dient u het regelmatig schoon te maken. Met toetsenbordreiniger maakt u uw toetsenbord snel schoon. Persluchtspray blaast het stof en vuil zo weg, zonder dat het gevoelige mechanisme van het toetsenbord eronder lijdt. Met reinigingsstaafjes verwijdert u doelgericht grotere stukjes vuil, en voor het schoonmaken van het oppervlak zijn antibacteriële reinigingsdoekjes ideaal.


Help ons hier de adviestekst over Toetsenbord te verbeteren!

Gelijkenis zoeken: FACT®Finder van Omikron
* Prijzen excl. BTW  
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.
© 1999-2018 Mercateo Nederland B.V.