Assortiment
»Over MercateoMijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 

  Tabbladen  

Selecteer uit het volgende assortiment
Tabbladen
Categorie
Tabbladen
^
Tabbladen – snel gesorteerd en gevonden

Als u veel papieren verzameld heeft kan het ordenen een tijdrovende bezigheid zijn. U kunt vervolgens de papieren in kleinere stapels sorteren, maar hoe kunt u uw documenten nu permanent sorteren zonder gebruik te maken van aparte klappers of mappen?

Rijke selectie aan tabbladen

Tabbladen zijn meestal de perfecte oplossing. Tabbladen helpen om documenten te ordenen en zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Meestal zijn er letters of cijfers op de tabbladen bedrukt. Een andere mogelijkheid is dat er gekozen wordt voor verschillende kleuren.

Tabbladen met cijfers en letters

Standaard zijn tabbladen met cijfers of letters. De tabs zijn eenzijdig en meestal zwart bedrukt en bestaan meestal uit een reeks van 52 bladen.

Materiaal

Tabbladen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld van karton, kunststof of papier. Voor frequent gebruik worden kunststof tabbladen aanbevolen, aangezien ze resistent zijn tegen gebruikssporen. Papieren tabbladen kunnen eerder gaan verkreukelen of scheuren bij veelvuldig gebruik. Beter geschikt voor een kleine hoeveelheid documenten zijn tabbladen van karton. Ze vermijden kreukels in documenten.

Tabbladen voor speciale toepassingen

Speciale toepassingen vereisen speciale tabbladen. Leverbaar zijn naast A4-formaat, ook A3 en A5. Ook zijn er bijvoorbeeld blanco tabbladen beschikbaar, deze kunt u zelf etiketteren.Tabbladen zijn beschikbaar is verschillende kleuren, groottes en uitvoeringen. In portrait of landscape formaat bieden ze voor elke toepassing het juiste systeem.

Speciale formaten

Er zijn ook tabbladen beschikbaar voor speciale toepassingen, denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes of Cd’s. Visitekaartjes gaan vaak verloren, daarom kan een vistekaartenbak of een visitekaarthouder de oplossing bieden. Een telefoonboek naast de telefoon is altijd handig. Op deze manier kunt u snel een nummer terugvinden. Staffelbladen zijn flexibel en beschikbaar in de maten A4, A5 en A6 en bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren.

Een handig hulpmiddel om documenten te sorteren zijn scheidingsstroken. Deze worden tussen de documenten geplaatst en kunnen met de hand beschreven of geëtiketteerd worden. Verschillende breedte, lengtes en diverse kleuren zorgen voor een goed overzicht.

* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.