Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 
 Mogelijke impact op leveringen door de uitbraak van het coronavirus. Meer informatie
 >  > Stijghulpmiddelen

  Stijghulpmiddelen  -

Selecteer uit het volgende assortiment
Toebehoren
Veiligheidssignalering
Stijghulpmiddelen
^

Stijghulpmiddelen: professionele oplossingen zowel thuis als op het werk

Overal waar hoogtes overwonnen moeten worden, zijn stijghulpmiddelen nodig: in het magazijn, op de werkplaats en in het bedrijf, maar ook thuis of in de garagae, in de bosbouw, tijdens renoveringen of op de bouwplaats. Dit kunnen eenvoudige trapjes of elektrische liften zijn – het aanbod is groot. De veiligheid wordt hierbij gegarandeerd.

Stijghulpmiddelen: ladders en trapjes voor elk doeleinde

Stalen en aluminium ladders hebben houten ladders grotendeels vervangen. Ze zijn beter bestand tegen het weer en lichter dan de houten variant. Ladders worden in bedrijven veel gebruikt omdat ze zo eenvoudig in het gebruik zijn. Als u op hoge hoogtes werkt zijn er voor u platformladders of werkplatforms. Voor veel doeleinden is een simpele trapladder voldoende. Een montageladder of een uitklapbare trap biedt bredere treden en een groter stavlak.

Stijghulpmiddelen: voor professioneel gebruik

Er zijn veel oplossingen als u op moeilijk bereikbare plaatsen moet werken en uw gereedschap bij de hand moet houden. Deze komen vaak voor in de bouw en bij renoveringen, bij schilder- of stucwerk of in de bosbouw.

Rolsteiger

Rolsteigers kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden voor verschillende werkzaamheden zoals pleisteren, schilderen, schoonmaken, decoreren of monteren. De hoogte van deze steiger kan meestal aangepast worden en de stabiele wieltjes zorgen dat de steiger makkelijk te verplaatsen is.

Vouwsteiger

Vouwsteigers zijn compact en nemen weinig plaats in beslag bij het vervoeren. Ze zijn snel opgebouwd en weer afgebroken en daarbij erg stabiel.

Bordestrap

Bordestrappen zijn niet meer weg te denken uit goederen- en warenmagazijnen. De vele varianten maken het mogelijk om tot op hoogtes van vier meter te kunnen werken. Ze zijn daarnaast stabiel en makkelijk te verplaatsen.

Personenlift

Locaties die maar moeilijk toegankelijk zijn in gebouwen en in groene gebieden zijn met stijghulpmiddelen moeilijk te bereiken. Elektrische personenliften zijn eenvoudig in gebruik en vooral in gebouwen optimaal. U kunt met een lift tot veertien meter hoog gaan, wat ideaal is voor werk in grote hallen en gebouwen.

Help ons hier de adviestekst over Stijghulpmiddelen te verbeteren!
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.