Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 
 >  >  >  >  > Rollerpen

  Rollerbalpen  (966 artikelen gevonden)

Filter Rollerbalpen op:
Filter: Prijs vantot  Aanvullend zoekwoord 
Functies
☐
Overzicht
Toon
☑
☐
Aantal magazijnen
☐
Artikelkenmerken
☐
Vergelijkingsprijs
Artikelen
>
Toon: 10   15   20   50   100    Pagina: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   ..   65   >
Rollerbalpen
^

Een schrijftechniek die vaak wordt onderschat

De rollerpen gaat in zijn ontwikkeling terug naar het idee om de voordelen van een vulpen te combineren met die van een balpen. Balpennen zijn handig te hanteren, drogen niet snel uit en zijn goedkoop te vervaardigen. Echter het vloeibaar met  inkt schrijven vervangt een balpen niet. De rollerpen is op basis van zijn bijzonder techniek in staat, vloeibare inkt te doseren, zodat schrijven zonder druk uit te oefenen mogelijk is, net zoals bij een vulpen.

Rollerpen voor school, werk en vrije tijd

Door zijn veelzijdigheid is de rollerpen het ideale schrijfgerei voor bijna alle gelegenheden, zoals bijvoorbeeld op school en op kantoor. De pennen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Bij sommige modellen kunt u de rollerbalvullingen veranderen en tegelijkertijd gebruiken als balpen, pen of marker. De huidige technologie maakt ook modellen die niet kunnen uitdrogen, zelfs wanneer deze meerdere dagen zonder dop blootgesteld worden aan de omgeving. Afhankelijk van het type vloeistof wat erin zit kunt u met een rollerpen talrijke oppervlaktes beschrijven.

Precisietechnologie voor optimaal schrijfplezier

De techniek van een rollerpen volgt een eenvoudig principe. Toch moet er aan een aantal fundamentele eisen worden voldaan bij de productie. De kwaliteit is afhankelijk van een combinatie van de gebruikte materialen en een hoge precisie tijdens het fabricageproces. Fundamenteel is de exacte afdichting van de kogelbal om een optimale dosering van vloeibare inkt te waarborgen. Enkele rollerpennen zijn voorzien van een vloeibare inkt-technologie en moderne luchtafdichtingen. Zij zorgen ervoor dat de vloeistof gelijkmatig verdeeld wordt, hetgeen met ander schrijfgerei bijna niet mogelijk is. Gangbare materialen voor rollerpennen zijn:

  • Carbide
  • Keramiek
  • Nikkelzilver
  • Roestvrij staal
  • Plastic

Schrijfvloeistof voor rollerpennen variëren van water oplosbare tot onuitwisbare inkt.  


Gelijkenis zoeken: FACT®Finder van Omikron
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.