Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 

  Schrijfgerei  

Selecteer uit het volgende assortiment
Schrijfgerei
^

Schrijfgerei en de talloze mogelijkheden ervan

Er zijn verschillende soorten schrijfgerei – eenvoudige potloden, balpennen, veerpennen, bijzondere pennen, krijt – het aanbod is enorm.

Potloden

Potloden bestaan uit een grafieten stiftje dat omhuld is door hout. De meest voorkomende zijn het grafietpotlood en het kleurpotlood. Potloden zijn bijzonder geschikt voor tekeningen, schetsen en snelle schriftelijke notities. Naast het voordeel van het snelle en eenvoudige gebruik kunt u eventuele fouten nog verwijderen met een gum. Kleurpotloden en potloden over het algemeen zijn voor verschillende doeleindes geschikt. Door de verschillende verkrijgbare kleuren kunt u uw creativiteit de vrije loop laten.

Pennen

Het meestgebruikte schrijfgerei is toch wel de balpen. Naast de klassieke inktkleuren blauw, zwart en rood zijn er kleuren als geel, groen of bruin verkrijgbaar. Er zijn zelfs pennen beschikbaar die over meerdere kleuren beschikken. Daarnaast zijn er ook draaibalpennen, drukbalpennen en wegwerpbalpennen verkrijgbaar.

Rollerpennen

Met rollerpennen kunt u zeer nauwkeurig werken. Ze zijn hierdoor geschikt voor schetsen of het aanbrengen van kleuraccenten in documenten. Deze pennen zijn uiteraard in verschillende kleuren verkrijgbaar en kunnen gebruikt worden met sjablonen.

Veerpennen

Veerpennen, en dan vooral vulpennen, worden vooral op scholen veel gebruikt. Ze zijn uitgerust met een veer in de punt en hebben een klein inktreservoir aan de binnenkant. U kunt hier zeer fijn en nauwkeurig mee schrijven, waardoor veel ondernemers er gebruik van maken bij het ondertekenen van contracten. Er zijn veel varianten beschikbaar; zo is er bijvoorbeeld de navulbare rollerpen, die ongeveer zo werkt als een balpen, de vulpen om fijner te schrijven, de calligrafiepen voor speciale lettertypes en schoolvulpennen voor kinderen.

Stiften

Stiften zijn in verschillende diktes, kleuren en zelfs watervast verkrijgbaar. Markeerstiften, waarmee u passages in een tekst kunt markeren, zijn de bekendste variant. Ook permanent markers zijn inmiddels onmisbaar geworden: de inkt houdt veel langer en verkleurt niet. Speciale stiften zoals oliemarkers maken het voor kunstenaars mogelijk om speciale technieken toe te passen.

Individueel schrijfgerei

Schrijfgerei wordt dagelijks gebruik. Als u uw documenten een bijzonder tintje wil geven, zit u met veerpennen of rollerpennen wel goed. Voor dagelijks gebruik zijn balpennen of potloden beter geschikt door hun eenvoud. Als u creatief bent kunt u stiften en kleurpotloden gebruiken.

* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.