Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 
 >  >  > Presentatie-hulpmiddelen

  Presentatie-hulpmiddelen  

Selecteer uit het volgende assortiment
Personalisatie
Markering en bevestiging
Presentatie-hulpmiddelen
^

Presentatiehulpmiddelen spelen een belangrijke rol

Een goede planning en presentatie zijn de basis van uw succes en zijn daarmee onmisbaar.

Na het plannen volgt de presentatie

Naast kalenders zijn presentatie- en infoborden erg belangrijk voor de presentatie en planning. Een goede presentatie bepaalt of uw artikel of zaak goed overkomt.

Presentatieborden zijn hiervoor erg geschikt. U kunt kiezen uit onder andere draaiborden, whiteboards en moderatieborden. Draaiborden staan op een soort statief en kunnen horizontaal 360 graden gedraaid worden. Dankzij het speciale oppervlak kunt u met een whiteboardmarker erop schrijven. Moderatieborden staan voor professionaliteit en zijn verkrijgbaar met verschillende oppervlakken, zowel kurk als piepschuim met een laagje stof er overheen, waarop u losse papieren kunt bevestigen.

Kopspelden, magneten en naalden

Ook de accessoires zijn erg belangrijk bij uw presentatie en planning. U kunt bepaalde informatie markeren met kopspelden, magneten, naalden en markeringspunten. Deze worden in verschillende kleuren en formaten aangeboden en maken het mogelijk de belangrijkste punten van uw presentatie te highlighten. U dient wel uw markeerder aan uw presentatie-oppervlak aan te passen; naalden voor kurk en andere zachte ondergronden, magneet voor whiteboards.

Belangrijk bij visuele presentaties

  • Toon het verschil tussen gewone tekst en kopteksten met kleuren en vormen.
  • Gebruik één basiskleur en varieer met maximaal één andere kleur per zin, maximaal twee per pagina.
  • Schrijf op presentatiekaarten alleen horizontaal.
  • Probeer er geen al te kleurrijke boel van te maken. Creativiteit wordt op prijs gesteld, maar het is belangrijker dat uw presentatie goed geordend is.
  • Het is het beste als uw presentatiehulpmiddelen precies aangeven waar u op dat moment over aan het vertellen bent.
  • Laat kleuren terugkeren en associeer ze met onderwerpen.
  • Zorg voor een hoog genoeg contrast tussen voor- en achtergrond.

Presentatiekoffer: alles bij de hand

Als u overal en altijd uw presentatiespullen bij de hand wil hebben, is een presentatiekoffer de oplossing. U kunt hier al uw spullen in kwijt, zoals uw flipchart, beamer of prikbord, maar ook accessoires als markers, moderatiekaarten en kleefstippen.

Naambordjes zijn altijd handig

Naambordjes zijn onmisbaar als u in korte tijd met veel nieuwe mensen in contact komt, zoals bij beurzen en congressen. Zo geeft u eenvoudig uw naam zonder dat uw gesprekspartner ernaar hoeft te vragen.

* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.