Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 
 >  > Presentatie en planning

  Presentatie en planning  

Selecteer uit het volgende assortiment
Projectors en accessoires
Presentatiemeubilair
Presentatie en planning
^

Presentatie en planning zijn essentieel voor uw succes

Een goede planning en presentatie zijn de basis van uw succes en zijn daarmee onmisbaar.

Plan uw projecten met een kalender

Met een kalender of agenda kunt u al uw afspraken organiseren. U kunt daarbij kiezen voor een dagkalender, maandkalender of bijvoorbeeld een dagagenda. Dagagenda’s, losbladige agenda’s of kalenderonderleggers worden in bedrijven veel gebruikt.

Losbladige agenda’s zijn in principe hetzelfde als dagagenda’s, alleen worden hier de pagina’s in een leren boekje met een ringband bewaard. De pagina’s kunt u per stuk erinstoppen of eruithalen. Daarnaast beschikt deze agenda over tabbladen waarmee u beter kunt ordenen. U kunt elk jaar nieuwe pagina’s aanschaffen, zodat u niet steeds een nieuwe agenda hoeft te kopen.

Kalenderonderleggers zijn handig voor op bureaus. Afspraken kunnen snel opgeschreven worden, bijvoorbeeld tijdens telefoongesprekken. Ook rechtopstaande kalenders zijn handig op het bureau: ze hebben een ringband en kunnen daarmee snel van pagina verwisseld worden.

Na het plannen volgt de presentatie

Naast kalenders zijn presentatie- en infoborden erg belangrijk voor de presentatie en planning. Een goede presentatie bepaalt of uw artikel of zaak goed overkomt.

Presentatieborden zijn hiervoor erg geschikt. U kunt kiezen uit onder andere draaiborden, whiteboards en moderatieborden. Draaiborden staan op een soort statief en kunnen horizontaal 360 graden gedraaid worden. Dankzij het speciale oppervlak kunt u met een whiteboardmarker erop schrijven. Moderatieborden staan voor professionaliteit en zijn verkrijgbaar met verschillende oppervlakken, zowel kurk als piepschuim met een laagje stof er overheen, waarop u losse papieren kunt bevestigen.

Presentatiemeubels voor een professionele uitstraling

Voor een goede presentatie heeft u verschillende presentatiemeubels nodig. Een brochurestandaard dient bijvoorbeeld voor het aanbieden van brochures of reclamefolders, die de klant zelf kan meenemen.

Als er een overheadprojector gebruikt wordt, heeft u een projectortafel of –wagen nodig. De projector staat op beiden erg stabiel. Het verschil is dat de projectortafel stilstaat, terwijl de projectorwagen op wieltjes staat en daarmee makkelijk vervoerd kan worden.

Denk aan uw presentatie-accessoires

Ook de accessoires zijn erg belangrijk bij uw presentatie en planning. U kunt bepaalde informatie markeren met kopspelden, magneten, naalden en marketingspunten. Deze worden in verschillende kleuren en formaten aangeboden en maken het mogelijk de belangrijkste punten van uw presentatie te highlighten. U dient wel uw markeerder aan uw presentatie-oppervlak aan te passen; naalden voor kurk en andere zachte ondergronden, magneet voor whiteboards.

Presentatiekoffer: alles bij de hand

Als u overal en altijd uw presentatiespullen bij de hand wil hebben, is een presentatiekoffer de oplossing. U kunt hier al uw spullen in kwijt, zoals uw flipchart, beamer of prikbord, maar ook accessoires als markers, moderatiekaarten en kleefstippen.

Naambordjes zijn altijd handig

Naambordjes zijn onmisbaar als u in korte tijd met veel nieuwe mensen in contact komt, zoals bij beurzen en congressen. Zo geeft u eenvoudig uw naam zonder dat uw gesprekspartner ernaar hoeft te vragen.

* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.