Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 
 >  >  >  > Netbook

  Netbook - (2 artikelen gevonden)

Filter Netbook op:
Filter: Prijs vantot  Aanvullend zoekwoord 
  • Merk
  • HP (2)
Functies
☐
Overzicht

"Netbook"

Categorie
Toon
☐
☐
☐
☐
Afbeelding
Bestellen
HP 2133 Mini-Note PC Wit Netbook 22,6 cm (8.9") 1280 x 768 Pixels 2 GB DDR2-SDRAM (1 zoekresultaat) 
Small Wonder. Big Possibilities. Small but mighty, the HP 2133 Mini-Note PC gives you the freedom to be productive here, there and everywhere. It’s ideal for instructional use or general purpose bu...
HP
FK286AA
vanaf € 1.395,94*
per stuk
 
 stuk
HP EliteBook 725 G4 Zilver Netbook 31,8 cm (12.5") 1920 x 1080 Pixels 2,7 GHz AMD A A12-9800B (1 zoekresultaat) 
De kostenefficiënte ultradunne HP EliteBook 725 is ontworpen voor moderne werknemers: hij verhoogt de prestaties met indrukwekkende productiviteitskenmerken en zorgt ervoor dat u verbonden blijft e...
HP
Z9H11AW#ABH
vanaf € 1.210,13*
per stuk
 
 stuk
Netbook
^

Klein maar krachtig: netbooks

Netbooks zijn het jongere broertje van de notebook en zijn inmiddels onmisbaar geworden. Ze zijn bijzonder geschikt voor mobiel gebruik. Zo kunt u ermee op internet, cloud-diensten gebruiken of zelfs films kijken. De gebruikelijke Office-functies kunnen uiteraard ook gebruikt worden.

Klein en licht

Netbooks zijn meestal aanzienlijk kleiner dan notebooks. Ze zijn ontworpen voor mobiel gebruik en zijn daarom uitgerust met gewichtsbesparende onderdelen. Zo worden er bijvoorbeeld in plaats van conventionele harde schijven lichtere SSD’s gebruikt. Netbooks zijn maar zelden zwaarder dan twee kilo.

Compact display en resoluties

De beeldschermgroottes variëren in grootte van ongeveer 13 cm tot 38 cm. Daarom is de resolutie lager: meestal is het WVGA (800x480 pixels), WSVGA (1024x600 pixels), soms ook WXGA (1366x768). De meeste netbooks hebben een toetsenbord, sommige een touchscreen waarop u met een stylus letters kunt kiezen om zo te typen. De beeldschermen hebben LED-backlight en daardoor een lange levensduur.

Eenvoudige communicatie

Om ook onderweg uw belangrijke documenten te kunnen bewerken of online te kunnen, beschikken de meeste netbooks over de gangbare communicatie-aanlsuitingen. Dit zijn onder andere een RJ45-aansluiting voor intranet en WLAN-onderdelen en slots voor SIM-kaarten waarmee u met de UMTS/HSPA-techniek op internet kunt. Om met smartphones te kunnen synchroniseren, hebben de meeste netbooks geïntegreerde bluetooth-aansluitingen.

Hardware

Net als notebooks kan op netbooks hardware aangesloten worden. Zo zijn er bijvoorbeeld aansluitingen voor een geluidssysteem, een VGA-poort, USB-aansluitingen en geheugenkaartlezers.

Energiebesparing

Netbooks zijn afgestemd op langdurig batterijgebruik. Er worden speciale chips die weinig energie verbruiken als processors gebruikt, zodat de batterij minder snel leeg gaat. De grafische kaart is meestal in de chip geïntegreerd en gebruikt daardoor niet veel energie. Bovendien wordt er niet veel warmte uitgestoten, waardoor een ventilatiesysteem overbodig is.

Voor massaopslag worden meestal moderne SSD’s gebruikt, die snel werken en minder energie gebruiken dan gewone harde schijven. Daarodoor worden in netbooks accu’s gebruikt die het wel zo’n tien uur volhouden.

Uitbreidingsmogelijkheden

Netbooks hebben minder uitbreidingsmogelijkheden vanwege hun compacte formaat. Zo zijn er geen CD-stations, is de geheugencapaciteit meestal beperkt tot 2 GB (al is dit voldoende voor de meeste toepassingen). Het werkgeheugen kan over het algemeen wel uitgebreid worden en ook de harde schijf of SSD’s kunt u eenvoudig door betere modellen vervangen.

Help ons hier de adviestekst over Netbook te verbeteren!

Gelijkenis zoeken: FACT®Finder van Omikron
* Prijzen excl. BTW  
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.