Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 

  Kantoorpapier  

Selecteer uit het volgende assortiment
Kantoorpapier
Categorie
Kantoorpapier
^

Kantoorpapier voor elke situatie op kantoor

Papier wordt al eeuwen gemaakt en wordt nog altijd overal veel gebruikt. Voor elk doeleinde is er wel een geschikte soort papier verkrijgbaar.

Multifunctioneel papier

Multifunctioneel papier is bedoeld voor algemeen kantoorgebruik, of het nou handgeschreven documenten zijn of afdrukken van briefpapier. Aktepapier daarentegen is niet geschikt om op te printen, alleen om op te schrijven. In kopieerapparaten wordt vooral kopieerpapier gebruikt.

Laser- en inkjetpapier voor printers

Laser- en inkjetpapier is vooral geschikt om op te printen: kettingpapier voor repetitieve afdrukken, fotopapier voor fotoafdrukken van hoge kwaliteit, papier van een groter formaat voor een plotter, canvaspapier met bijzondere structuur voor het drukken van foto’s of tekeningen. Voor inkjetprinters gebruikt u inkjetpapier, voor laserprinters laserpapier.

Bijzonder papier

Voor elk situatie op kantoor is er een passende soort papier. Met carbonpapier kunt u een document kopiëren terwijl u het aan het schrijven bent. Voor een faxapparaat is faxpapier nodig. Zelfklevend papier wordt gebruikt als zelfklevende etiketten. Oorkondes en belangrijke documenten hebben veiligheidspapier nodig. Voor gebruik buiten het kantoor is watervast papier ook erg bruikbaar.

Knutselpapier

Gekleurd papier of crêpepapier met een kleurtje of papier van natuurlijke vezels, honinggraatpapier, velourspapier, stevig papier of papier dat zich makkelijk laat knippen – als u met papier wilt knutselen is er altijd wel een soort papier voor u. Origamipapier kunt u eenvoudig vouwen. Inpakken en decoreren doet u met inpakpapier.

Presentaties

Een innovatieve oplossing voor het overdragen van papieren invoer naar digitale data is digitaal papier. Het klassieke flipchartpapier is het meest geliefd bij presentaties. Bij gebruik met markers kunt u het beste kiezen voor layoutpapier, voor gebruik met magneten juist magneetpapier. Plakaatpapier is bestand tegen invloeden van buitenaf.

Voor creatieve doeleinden

Met designpapier heeft u nog meer creatieve mogelijkheden, omdat dit papier in diverse uitvoeringen verkrijgbaar is. De metalen glans van metallicpapier, de prachtige kleuren van kleurverlooppapier, papier met een motiefje voor brieven, geweven papier voor een speciale gelegenheid – het aanbod is groot. Oorkondepapier is ook niet te onderschatten, omdat het voor elke gelegenheid geschikt is.

Schilder- en tekenpapier

Teken- en schilderpapier is dankzij de stevigheid uiterst geschikt voor regelmatig gebruik. U heeft hier de keus uit millimeterpapier, tekenpapier en transparant papier.

* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.