Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 
 Mogelijke impact op leveringen door de uitbraak van het coronavirus. Meer informatie

  Vloerbekledingen  -

Selecteer uit het volgende assortiment
Vloerbekledingen
Categorie
Vloerbekledingen
^

Zo veelzijdig zijn vloermatten

Een optimale bescherming voor alle vloeren bieden matten. Er zijn verschillende soorten vloermatten beschikbaar, de keuze is enorm. Er zijn vloermatten voor binnen en buiten, in verschillende designs, kleuren en materialen en voor verschillende toepassingen.

Anti-vermoeidheidsmat -  vloerbedekking doet wonderen

Werken uw medewerkers voornamelijk staand? Anti-vermoeidheidsmatten zijn ontworpen om het lichaam op een natuurlijke en onwaarneembare manier te laten bewegen. Dit stimuleert subtiele impulsen van de kuit- en  beenspieren. Door het speciale ontwerp dempen ze trillingen en lawaai. Bovendien werken ze isolerend bij koude/ vochtige vloeren. Op deze manier worden de gewrichten van uw medewerkers goed beschermd. Het dempende effect is niet alleen positief voor de medewerkers. Mocht er iets waardevols uit handen vallen, dan blijft grote schade uit.

Antslipmatten – betrouwbaar en onmisbaar

Elke dag gebeuren er nog steeds veel ongelukken doordat mensen uitglijden, struikelen of vallen als gevolg van gladde vloeren. Met antislipmatten en de juiste veiligheidsmarketing kan men het risico verkleinen. Antislipmatten zijn universeel en kunnen in verschillende branches ingezet worden, zoals in de handel, industrie en logistiek. U kunt met antislipmatten ook uw goederen eenvoudig beschermen, onafhankelijk van het voertuig wat u gebruikt. U voorkomt met een antislipmat dat uw lading gaat glijden waardoor de kans op een ongeluk verhoogd wordt.

Vloerbeschermmat – verlang de levensduur van uw vloer

Een mat beschermt niet alleen tegen slijtage, vuil, beschadigingen door gevallen voorwerpen of water, maar ziet er ook nog eens goed uit.  Niet alleen krassen en vuil worden door middel van een vloerbeschermmat , ook beschadigingen die ontstaan door het rollen van stoelen of het krullen van tapijten en daaruit voortvloeiend struikelgevaar wordt verhinderd. Dit ongeacht het type ondergrond (parket, hout, laminaat of vinyl).

Rubbermat – robuust en weersbestendig

Overal waar vaak mensen in- en uitlopen zijn rubbermatten te vinden. Deze matten zijn vanwege het materiaal waaruit ze verwaardigd zijn zeer duurzaam, weersbestendig en houden grof vuil buiten.

Entreemat – het vuil blijft buiten

Entreematten zorgen ervoor dat vuil buiten blijft. Ze zijn beschikbaar in verschillende designs, kleuren en materialen. Het is een echte eye-catcher voor uw voordeur. Zo voorkomt u dat u vuil of stofdeeltjes van buiten mee naar binnen neemt. Omdat de mat buiten ligt is het belangrijk dat deze weersbestendig is en grof vuil kan absorberen. Deurmatten gemaakt van synthetische vezels, kokos of rubber zijn ook geschikt. Daarnaast zijn er ook nog matten voor in de hal, ook wel bekend als een schoonloopmat. Met behulp van deze matten kan het vuil van de schoenen worden ontdaan.

Help ons hier de adviestekst over Vloerbekledingen te verbeteren!
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.