Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 
 >  > Telecommunicatie

  Telecommunicatie  

Selecteer uit het volgende assortiment
Telefoon-installatie / accessoires
Telecommunicatie
^

Moderne manieren van communiceren

Communicatie is in vele opzichten veranderd. E-mails vervangen bijvoorbeeld het schrijven van brieven en vaste telefoons worden vervangen door mobiele telefoons. Terwijl vroeger slechts enkele personen de beschikking hadden over een telefoon, heeft nu bijna iedereen een vaste of mobiele telefoon. Deze moderne communicatiemiddelen zijn voor velen vanzelfsprekend en onmisbaar geworden.  

Ruime keuze

De grote verscheidenheid aan modellen maakt het vaak lastig om te kiezen. Een telefoon is tegenwoordig niet alleen maar een telefoon. Moet het bijvoorbeeld een analoge telefoon zijn of een DECT-telefoon? Als u een toestel nodig heeft waarmee u kunt faxen en telefoneren, dan is een multifunctionele fax een goede keuze.  

Neemt u vaak de telefoon op en verbindt u de binnengekomen telefoontjes door naar anderen, kies dan voor een telefooncentrale. Hier zijn call forwarding en  kosteloze interne gesprekken mogelijk. Met een telefoonsysteem kunt u vele toetsen voorprogrammeren met behulp van sneltoetsen. Op deze manier staan alle belangrijke telefoonnummers in het geheugen.

Maakt u veel gebruik van telefoonconferenties? Dan is een conferentiesysteem geschikt. De goede akoestiek en het ononderbroken telefoneren is het voordeel van deze manier van communiceren. In een telefoongesprek met collega’s of partners kunt u vrij in de ruimte bewegen terwijl uw handen vrij zijn. Dit is handig als u bijvoorbeeld notities wilt maken tijdens het gesprek. Steeds vaker worden gesprekken gevoerd met een VoIP telefoon, bijvoorbeeld in callcenters. De afkorting staat voor Voice over IP. Hierdoor is het telefoneren over het computernetwerk met beeld en geluid mogelijk.

Welke accessoires heeft u nodig?

U wilt telefoneren en gelijktijdig gegevens in uw computer invoeren? Maak dan gebruik van een headset. Headsets zijn zowel met draad als draadloos verkrijgbaar. Draadloze headsets zijn vaak uitgerust met Bluetooth en DECT technologie. Om ervoor te zorgen dat u nooit meer een oproep mist, heeft u een antwoordapparaat nodig. Dit is zowel verkrijgbaar als extern apparaat als geïntegreerd in de telefoon.

Maak met een telefoonarm ruimte op uw bureau. Telefoonarmen kunt u verstellen en kunnen tot 360 graden gedraaid worden. Weet u wat een untangler is? Hiermee behoren gedraaide en verwarde telefoonsnoeren tot het verleden!

 

* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.