Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 

  Snelhechters  -

Of bedoelde u: Nietmachine?
Selecteer uit het volgende assortiment
Speciale hechtmechaniek
Archiefmappen
Accessoires
Snelhechters
^

Snelhechters zorgen voor overzicht     

Snelhechters zorgen voor orde in uw documenten en papieren. Ze worden voornamelijk gebruikt voor geperforeerde documenten. Het bekendste voorbeeld is waarschijnlijk de snelhechtmap. Ook voor niet-geperforeerde documenten bestaan speciale snelhechters, zoals clipmappen en offertesnelhechters. Hier kunnen documenten eenvoudig ingeklemd worden, zodat ze niet verloren gaan.

Waar worden snelhechters gebruikt?

Snelhechters zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven en worden meestal gebruikt in kantoren, scholen of tijdens presentaties. Ook worden snelhechters veelvuldig thuis gebruikt.

Ideaal voor het opbergen van documenten

Snelhechters zijn ideaal voor het bundelen van papieren tot een klein dossier. Op deze manier raakt u losse papieren en documenten niet meer kwijt. Er zijn ook snelhechters aanwezig welke beschikken over een ophanghaak en zijn te gebruiken voor een hangmappensysteem.

Het materiaal

Snelhechters kunnen van karton, spaanplaat of kunststof vervaardigd zijn. Onderlinge prijsverschillen zijn er bijna niet. Hoewel kunststof duurzamer is dan karton, zijn snelhechters van manillakarton milieuvriendelijker. Slijtage zal op den duur bij alle materialen voorkomen.

Grote keuze aan snelhechters

Clipmappen – zo valt er niets uit

Clipmappen, ook wel bekend als klemmap is een omslag (meestal van karton/folie of kunststof) waar u uw documenten snel en makkelijk in kunt archiveren, zonder in uw papieren te nieten of te perforeren. 

Snelhechtmappen voor geperforeerde documenten

Snelhechtmappen dienen voor het bundelen van geperforeerde documenten. Ze zijn aan de binnenkant voorzien van een metalen strip die aan een strook van karton of plastic vast zit. Snelhechtmappen worden het meest gebruikt en zijn ook het bekendst.

Zichtsnelhechter met transparante voorzijde

Zichtsnelhechters zijn een ondersoort van snelhechtmappen. Ze hebben een gekleurde achterwand met aan de binnenkant een bevestigingsmechanisme en een transparante voorzijde. Ze maken het mogelijk om snel te zien wat de inhoud van de map is. Bovendien is het vaak mogelijk om de map te etiketteren door het witte label aan de linkerzijde eruit te schuiven en na het etiketteren weer terug te schuiven.

Offertesnelhechter voor presentaties

Offertesnelhechters maken een individuele en creatieve weergave van uw presentatie mogelijk. Offertesnelhechters hebben een gekleurde achterkant en een transparante voorkant. Daarnaast beschikken deze hechters vaak over een steekzakje aan de voorkant, voor bijvoorbeeld cd’s of visitekaartjes.

Verdere mogelijkheden

Andere hechters zoals hechthangmappen, pendelsnelhechters en diverse accessoires zoals hangrails en opsteekruiters kunnen natuurlijk ook worden gekocht.

Help ons hier de adviestekst over Snelhechters te verbeteren!
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.