Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 
 >  >  > PC-accessoires

  PC-accessoires  

Selecteer uit het volgende assortiment
PC-accessoires
Categorie
PC-accessoires
^

Wat voor pc-accessoires zijn er?

De computer wordt overal voor gebruikt. Daarom zijn er heel veel accessoires verkrijgbaar. Hier vindt u een overzicht.

Multimedia

Veel programma’s maken gebruik van multimedia-inhoud, waardoor er veel dingen als luidsprekers of webcams op de markt zijn.

Headset

Headsets zijn praktisch omdat u met twee handen kunt blijven werken. Ze zijn zowel met kabel als draadloos verkrijgbaar en zorgen dat u mobiel kunt telefoneren. Dit komt niet alleen van pas tijdens het werk, ook bij het luisteren naar muziek of tijdens het gamen worden headsets gebruikt.

Koptelefoon

Muziek, video’s en presentaties worden vaak met koptelefoon geluisterd, omdat dit de mensen om u heen niet stoort en voor een betere luisterervaring zorgt.

Luidsprekers

Om uw pc-systeem compleet te maken heeft u niet alleen een beeldscherm, muis en toetsenbord nodig – u kunt geluid afspelen met computerluidsprekers.

Webcam

Als u bijvoorbeeld bij telefonische vergaderingen uw gesprekspartner wilt zien, heeft u een webcam nodig. Ook kunt u webcams gebruiken om binnen uw bedrijf voor extra veiligheid te zorgen door bijvoorbeeld gezichtsherkenning in te schakelen.

USB-adapter

Met de juiste adapters kunt u kabels en aansluitingen verbinden, zodat veel apparaten met elkaar verbonden kunnen worden.

Andere accessoires

Ventilators

Vaak is het in de zomer erg warm op kantoor en de computer verhoogt de kamertemperatuur alleen maar. Dat is niet alleen slecht voor u, maar ook voor de pc. Oververhitting kan schade aan de computer toebrengen. Gebruik daarom speciale computerventilators om harde schijven of de processor af te koelen. Voor gamingpc’s worden ook wel waterkoelers gebruikt.

VGA TV-converter

Om een VGA-signaal op een televisie weer te geven, heeft u een VGA TV-converter nodig. Deze zet het computersignaal om in een scartsignaal en zorgt dat u op die manier uw televisie als scherm kunt gebruiken.

USB-switch

Met een USB-switch kunt u meerdere apparaten aan een enkele USB-poort aansluiten en activeren.

USB-hub en FireWire-hub

Vaak zijn USB-aansluitingen aan de achterkant van een pc moeilijk te bereiken, wat het aansluiten van USB-sticks, harde schijven en andere apparaten een hele opgave maakt. Hiervoor kunt u een USB-hub gebruiken: u zet het apparaat op uw bureau en sluit het aan op de pc. U kunt uw USB-apparaten eenvoudig op deze hub aansluiten. Een FireWire-hub werkt hetzelfde als een USB-hub, alleen dan voor FireWire-aansluitingen.

* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.