Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 

  Meubels  

Selecteer uit het volgende assortiment
Meubels
Categorie

Toebehoren

Meubels
^

Overwegingen bij het kopen van kantoormeubilair

Bij het kopen van kantoormeubilair moet u goed nagaan wat het doel van het meubilair, zodat u uw behoeften kunt vaststellen. De afstemming op de werkomgeving is natuurlijk een smaak- en budgetkwestie. Het is echter belangrijk dat u goed kijkt naar de beschikbare oppervlakte. 

Stoelen in alle soorten en maten

Bij het kopen van stoelen, bijvoorbeeld bureaustoelen, is het van belang in hoeverre de stoel in zijn zithoogte verstelbaar is, zodat deze aangepast kan worden aan de lengte van de gebruiker en zijn werkomgeving. Bij de meeste bureaustoelen kan tevens de rugleuning en / of armleuning naar wens afgesteld worden. Bezoekersstoelen hebben meestal een vaste grootte-eenheid, terwijl fauteuils weer in zithoogte en rugleuning kunnen variëren.

Kast, stellingkast of vitrine

Kasten hebben het voordeel dat ze zorgen voor orde, omdat ze de inhoud verbergen. Indien u snel toegang tot iets wilt hebben zijn stellingkasten wellicht handiger. Een vitrine is voornamelijk bedoeld om iets te presenteren en beschermt de inhoud tegen direct contact en stof. Bij kasten, stellingkasten en vitrines speelt de verstelbaarheid, onderlinge afstand en de ondersteunende kracht van de planken een belangrijke rol.            

Een kluis voor uw kostbaarheden

Het opbergen van uw belangrijkste documenten, back-upbestanden of contant geld moet zorgvuldig overwogen worden. Indien u een kluis wilt kopen is het verstandig om contact op te nemen met uw verzekeringsadviseur, zodat hij u op basis van wat u in uw kluis wilt onderbrengen, kan adviseren over de eisen die aan de kluis gesteld moeten worden. Houd er ook rekening mee dat er een verschil is tussen privé en zakelijk gebruik van een kluis.

Garderobe

Een garderobe wordt gebruikt voor het opbergen van jassen, schoenen of arbeidskleding Wilt u de kleding aan een hanger hangen, dan is een garderoberek of een wandkapstok met haken die niet te dicht bij elkaar staan nuttig. Elke garderobe kan slechts een aantal kledingstukken opbergen en kan beter iets te groot zijn dan te klein. Als uw garderobe bij de ingang staat, is het mogelijk om nog na te denken over een paraplubak. Als de garderobe enkel bedoeld is voor medewerkers die waardevolle spullen willen  opbergen, dan is een garderobekast met locker een uitstekende oplossing. 

Matten – verminder ongelukken

Een mat dient onder andere voor het verminderen van vuil of als ondergrond voor een bureaustoel, zodat de vloer niet beschadigt. Belangrijk is dat een mat altijd een antisliplaag heeft, zodat ongelukken door uitglijden voorkomen kunnen worden.

* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.