Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 
 >  >  >  > Klembord

  Klemplaten  (428 artikelen gevonden)

Filter Klemplaten op:
Filter: Prijs vantot  Aanvullend zoekwoord 
Functies
☐
Overzicht

"Klembord"

Categorie
Subcategorieën
Accessoires
Toon
☑
☐
Aantal magazijnen
☐
Artikelkenmerken
☐
Vergelijkingsprijs
Artikelen
>
Toon: 10   15   20   50   100    Pagina: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   ..   29   >
Klemplaten
^

Klembord – de praktische schrijfblok

Klembord, ook wel bekend als clipboard is een rechthoekig plankje waar je A4’tje op kunt vastklemmen of kunt gebruiken als ondergrond om op te schrijven. Deze worden vaak gebruikt tijdens verkoopgesprekken, enquêtes of sportevenementen.  

Onderdelen van een klembord

Een klembord bestaat in principe uit een dunne plaat met een robuust klemmechanisme, welke het papier bevestigd. Sommige varianten hebben ook nog een penhouder geïntegreerd, waar u bijvoorbeeld een grafietpotlood of een balpen in kunt bewaren.   

Het materiaal maakt het verschil

De meeste klemborden zijn bestaan uit karton/papier overtrokken met PP-folie of PVC-folie ter versteviging. Bij beide uitvoeringen is de betaalbare prijs het grootste voordeel.  Echter beide varianten hebben kleine gebreken. Kartonnen klemborden van PVC-folie kunnen makkelijker scheuren, terwijl de uitvoering van PP-folie niet heel stabiel is en er makkelijk ezelsoren ontstaan. Deze eenvoudige varianten zijn ideaal voor minder frequent gebruikt of een zwakke belasting.

Wilt u een stabiel en relatief goedkoop klembord, dan moet u voor een PP-kunststof klembord kiezen. Naast de voordelige prijs is het grote voordeel dat er geen ezelsoren kunnen ontstaan.

Professioneel klembord

In principe zijn professionele klemborden vervaardigd uit aluminium. In vergelijking met bovenstaande klemborden iets duurder, maar ze hebben een lange levensduur en zijn zeer licht.

Grootte en kleur

Het standaard klembord is meestal iets groter dan het A4 papierformaat. Er zijn echter ook klemborden in A3 en A5 formaat. Bovendien zijn klemborden in een staand of liggend formaat verkrijgbaar; het staande formaat is iets gebruikelijker. Er is een grote variëteit aan klemborden beschikbaar, afhankelijk van uw wensen.


Gelijkenis zoeken: FACT®Finder van Omikron
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.