Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 
 Mogelijke impact op leveringen door de uitbraak van het coronavirus. Meer informatie
 >  > Gastenonthaal

  Gastenonthaal  -

Selecteer uit het volgende assortiment
Gastenonthaal
Categorie
Gastenonthaal
^

Zo voelen uw gasten zich welkom!

Het komt vaak voor dat u gasten of klanten uitnodigt voor een vergadering. U kunt ervoor kiezen om de vergadering buitenshuis te laten plaatsvinden, bijvoorbeeld in een café of restaurant of op eigen locatie. Als u voor dit laatste kiest moet u rekening houden met de onderstaande punten.

Uitnodiging voor een vergadering

Bij een vergadering is het altijd aan te raden om uw gasten koffie of alcoholvrije dranken aan te bieden, zoals mineraalwater of frisdrank. Koffie kunt u alvast met een koffiezeteapparaat zetten en met een thermoskan warm houden. Vergeet ook niet schone kopjes, lepels, koffiemelk, suiker en zoetjes klaar te zetten. Bied uw gasten ook kleine snacks aan, zoals een koekje of gebak. Vraag altijd of alles naar wens is, wellicht drinkt iemand liever thee dan koffie.

Uitnodiging voor een receptie

Als u uw gasten voor een receptie uitnodigt kunt u starten met een glas champagne of frisdrank als alcoholvrij alternatief. Het welkomstdrankje wordt meestal staand gedronken en verkort de wachttijd totdat alle gasten gearriveerd zijn. Plaats enkele statafels in de ruimte, zodat de gasten bij elkaar kunnen staan. Zodra iedereen gearriveerd is kan de receptie geopend worden, meestal middels een speech.

Zorg ook altijd goed voor de gasten. Fingerfood –  kleine hapjes die uw gasten met de vingers kunnen eten - zijn ideaal om te serveren. U kunt er ook voor kiezen om het eten in de vorm van een buffet aan te bieden, verzorgd door een cateraar of restaurant.   

Een goed begin dankzij perfecte apparatuur

Om ervoor te zorgen dat u met de juiste apparatuur uitgerust bent, bieden wij u een veelvoud aan artikelen. Naast tafellinnen, servies en bestek, beschikken wij over artikelen waarmee u uw hele keuken kunt inrichten. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om uw gasten op de juiste manier te verwelkomen en te verwennen!

 

Help ons hier de adviestekst over Gastenonthaal te verbeteren!
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.