Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 
 >  > Loeff's patent

Loeff's patent  

Loeff's patent

Welkom bij Loeff's patent b.v.

Loeff’s patent ontwikkelt, produceert en levert al bijna 60 jaar professionele producten op het gebied van opbergen en archiveren. Producten met toegevoegde waarde: aan gebruiksgemak hechten wij veel waarde. Ruimte-, tijd- en geldbesparing is het fundament van ons archiefconcept. Zoeken wordt vinden is ons credo.

Een praktische oplossing voor ieder archiefprobleem

Onze complete productlijn (vanaf het legen van de ordner tot aan de opbouw van een compleet archief) garandeert gebruikers optimale toegankelijkheid en flexibiliteit met eenvoudige, betaalbare en vooral werkbare archiefsystemen. Opgebouwd uit archiefdozen en archiefcontainers van duurzaam karton. Een archiefconcept dat meteen al 50% archiefruimte bespaart. Een systeem dat eenvoudig naar behoefte is in te richten en op te bouwen: het Loeff’s patent archiefsysteem.

Loeff’s patent heeft kwaliteit, zowel van producten, leveringen als service, hoog in het vaandel. Daarnaast zijn al onze producten van milieuvriendelijk materiaal, FSC gecertificeerd en/of voldoen aan de eisen en normen van ICN en Agentschap NL.

* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.