Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 
 Mogelijke impact op leveringen door de uitbraak van het coronavirus. Meer informatie

Archiveren  (47 artikelen)

Loeff's patent

Met de professionele producten van Loeff's patent brengt u in een handomdraai orde op uw werkplek en in uw archief. Vanzelfsprekend sluiten alle producten naadloos op elkaar aan en groeien door het modulaire systeem altijd mee naar de omvang van uw archief.

Met onze bundelsystemen leegt, bundelt en labelt u een volle ordner binnen een minuut. Door de hevel van de Archiefboy te verbinden met de Bundelbeugel ontstaat een veilige verbinding voor het uitnemen en bundelen van een ordnerinhoud. Wilt u liever geen schroefverbinding, dan kunt u kiezen voor ons Quicksysteem. Deze maakt gebruik van een klemsysteem.

Wilt u uw dossiers stofvrij en veilig opbergen. Met de bedoeling dat de documenten tijdens de archiefduur onbeschadigd, toegankelijk en op zijn plek blijven. Dit is mogelijk met onze archiefdozen. U heeft keuze uit verschillende typen, afgestemd op uw persoonlijke behoefte en gebruik van ordners, hangmappen of andere dossiervorming. Kies voor deze kwalitatief hoogstaande archiefdozen, die zowel gebruiks- als milieuvriendelijk zijn. Onze archiefdozen zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd materiaal.

Onze archiefcontainers bieden u een functionele en toegankelijke oplossing voor het opbergen van uw archiefdozen. Geen omvallende en stoffige archiefdozen meer. In plaats van de aanschaf van archiefkasten of archiefrekken vindt u hier een functioneel, toegankelijk en betaalbaar alternatief. Met de archiefcontainers bouwt u een stevig en duurzaam archief in een handomdraai. De archiefcontainers zijn stapelbaar tot maximaal 10 hoog en schakelbaar in de breedte. Uw archief is exact aan te passen naar uw behoefte en uw beschikbare ruimte.

* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.