Home » Afgelopen events » Mercateo Executive Summit 2012

Touch the Future of Dynamic Procurement

Mercateo Executive Summit 2012

De Berlijnse evenementenlocatie Spreespeicher was op 6 november 2012 het trefpunt voor de top-beslissingsnemers van grote ondernemingen en bekende experts uit de inkoopwereld. Deze 1e Mercateo Executive Summit bood haar deelnemers de gelegenheid om ideeën uit te wisselen over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van inkoop en supply chain finance, maar ook om vanuit verschillende perspectieven te debatteren over strategische thema’s.

Met de “Mercateo Executive Summit” wil Mercateo een eigen evenement met een persoonlijke sfeer realiseren dat als thema ‘visies op de inkooporganisatie van de toekomst’ heeft. Het format biedt leidende personen uit de in- en verkoop, consulting en wetenschap de mogelijkheid om ideeën en perspectieven uit te wisselen over economische-, vakspecifieke- en technologische trends en -visies. Mercateo positioneert zich met het evenement als neutraal platform dat zijn partners ondersteunt bij het verbinden van hun inkoopprocessen.

Het accent van het evenement lag op “Dynamic Procurement”, oftewel op de ‘dynamische inkoop’. De structuren van inkooporganisaties van de markten komen steeds meer onder druk te staan door de toenemende volatiliteit. Verschillende nieuwe technologieën en netwerken bieden echter markt-veranderende, zakelijke mogelijkheden deze uitdagingen aan te gaan. Is dit een risico of juist een kans? Hoe kunnen bedrijven hun netwerken openen en dynamisch reagerende processen implementeren? Prof. dr. Hans-Gert Penzel opende het thema met zijn presentatie genaamd “B2B Inkoop: De revolutie door de achterdeur”. Mercateo zelf rondde het debat af met de invoering van nieuwe technologische ontwikkelingen zoals onder andere Mercateo Auction, die in het kader van het evenement exclusief gepresenteerd werden.

 

Details van het evenement


Wat Mercateo Executive Summit 2012
Wanneer 06 november 2012
Waar Berliner Spreespeicher
Thema Touch the Future of Dynamic Procurement

Deel via: