| |
|
| Artikelnr.: CINL7-26227942 Fabrikantnr.: 34372-161-0 EAN/GTIN: geen gegevens |
| |
|
| | |
| De medium chutoh van Miyabi is ideaal om vlees of vis te versnijden of in plakjes te snijden. Het dunne, stabiele lemmet van 16 cm geeft u de volledige controle: met dit mes is precisiewerk kinderspel. Om die reden zweren tal van professionele chefs uit de hele wereld erbij. De kern van het lemmet is gemaakt van MicroCarbide MC63 poederstaal, ingebed in honderd lagen staal van twee verschillende hardheden. Het CRYODUR lemmet ondergaat ook een speciaal ijshardingsproces bij -196 °C en heeft daardoor een rockwellhardheid van ongeveer 63. Door de honbazuke-slijptechniek is het mes zo scherp als een scalpel. Om die scherpte te verkrijgen, wordt het lemmet twee keer geslepen tussen roterende stenen en daarna op een lederen wiel gepolijst. Het heft heeft de traditionele D-vorm die typisch is voor Japanse messen. Het mes ligt comfortabel in de hand en is een echte blikvanger in de keuken dankzij het heft van masur-berkenhout. De subtiele slijping contrasteert elegant met het florale damastpatroon van het lemmet. Verder zorgen het reliëf in het roestvrije staal en de fijne rode lijntjes voor een extra decoratief effect. De chutoh uit de Miyabi 5000MCD-reeks valt op door zijn extreme scherpte. Meer informatie: Kenmerken | Type mes | Huishoudelijk mes | | Materiaal mes | Roestvrijstaal | | Bladkleur | Roestvrijstaal | | Kleur handvat | Hout |
|
| | |
| | | |
| | | |
| |