Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 
 >  > Magazijn 4739
Farbbalken

De producten van ons eigen merk ROLINE zijn geschikt voor de professionele gebruiker. Met een 5 jarige functionering garantie staan wij voor de kwaliteit van onze producten.

Onze ROLINE producten zijn voor de professionele gebruiker ontwikkeld en onderscheiden zich in kwaliteit ten opzichte van vergelijkbare producten van andere IT leveranciers. De grote compatibiliteit in samenspel met andere apparaten is buitengewoonlijk groot. ROLINE producten voldoen aan de voorgeschreven Europese normen zoals; CE, Erp, RoHS, en REACH. De specificaties en eisen van de verschillende standaarden en technologieën worden strikt nageleefd.

Gold Kabel

ROLINE GOLD Kabel Topkwaliteit zonder compromis!

Wilt u ook High-End beeld, geluid of data overdracht? Kies dan voor de ROLINE GOLD kabel serie, met een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Hoogwaardige connectorbehuizingen, vergulde contacten en de beste kabelmaterialen met een dubbele afscherming garanderen een optimale signaal kwaliteit. ROLINE GOLD Kabel is er als HDMI-Kabel, DVI-Kabel, Display Port-Kabel, USB-Kabel, Audiokabel, Video-Kabel en Antennekabel.

Kategoriegrafik

ROLINE PC holder

Stabiele PC houder t.b.v montage onder het bureau zodat u meer werkplek op uw bureau heeft.

Kategoriegrafik

ROLINE Netwerk kabel Cat 8

Dubbel afgeschermde (PiMF) PoE-geschikte Category 8 netwerk kabels met 2x RJ-45 connectoren, voor data overdracht tot 40 Gigabit per seconde.

Kategoriegrafik

ROLINE HDMI Switches

HDMI switch toont het video-uit signaal van meerdere HDMI bronnen op een monitor of projector. Schakelen tussen video bronnen is gemakkelijk te doen via de knoppen op de switch of automatisch.

Kategoriegrafik

ROLINE HDMI High Speed Kabels

Hoogwaardige HDMI aansluitkabel met HDMI connectoren voor een uitstekende overdracht van digitale UHD signalen met de hoogste data overdrachten. Geschikt voor films in digitale bioscoop kwaliteit tot 8K (7680 x 4320) met 60Hz.

Kategoriegrafik

ROLINE 19 "wand behuizing

Hoogwaardige staande of hangende behuizing met glazen deur voor al uw actieve of passieve netwerk componenten.

Kategoriegrafik

ROLINE UPS

De door een microprocessor-gecontroleerde PROSECURE III met echte ONLINE technologie (dubbele conversie) biedt bescherming voor alle type voltages.* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.