Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 
 >  > Magazijn 1106

MAUL - al meer dan 100 jaar innovatie voor het kantoor

MAUl produceert in Duitsland op 2 locaties, namelijk in Bad Konig (hoofdkantoor) en Kirchen. In deze productiecentra worden bijna 1400 kantoorartikelen geproduceerd van kunststof of metaal. Het assortiment bestaat o.a. uit brief- en pakketwegers , schrijfmappen, buroaccessoires, diverse uitvoeringen whitebord, flipovers en bureua-verlichting. MAUL was ook het eerste bedrijf ter wereld die een weegschaal ontwikkelde en produceerde met Solar techniek.

De interne kennis, grote deskundigheid van de medewerkers gecombineerd met veelal eigen ontwikkeling van nieuwe , niche producten, dat maakt het bedrijf MAUL sterk. MAUL kan snel en flexibel reageren op marktontwikkelingen en of voldoen aan de wensen van de klanten ten aanzien van productspecificaties of verpakkingen. Dat betreft niet alleen kortstondige oplossingen maar ook voor de lange termijn met nieuwe passende producten. Dat is het MAUL denken , de filosofie van de firma, al 4 generaties lang.
Maul Een eigen afdeling productontwikkeling, afdeling machinebouw en de modernste afdeling afbouw en montage garanderen bij nieuwe artikelen of oplossingen een snelle ontwikkelingstijd met de hoogste kwaliteit. Tevens biedt MAUL een transparantie bij de productie hiervan, ten aanzien van de tijd en gebruikte materialen indien gewenst. Elke klant kan en mag het prodcutieproces bijwonen en zelf oordelen over de kwaliteit van genoemde zaken.

MAUL is actief met maatschappelijk verantwoord ondernemen, bezig met sociale activiteiten voor de de medewerkers en minimale belasting voor het milieu. Bij aankoop van een MAUL artikel kan de klant ervan overtuigd zijn dat de geleverde artikelen volgens deze voorwaarden geproduceerd en geleverd worden.
Sinds de oprichting in 1912 heeft MAUL als grondbeginsel opgenomen in de bedrijfsfiosofie, alleen met die leveranciers, collega producenten samen te werken die mede voldoen aan een open samenwerking en een wederzijds betrouwbaar zakelijke samenwerking. Mede daarom is MAUL onderdeel van het initiatief "Standort Duitsland, verantwoordelijk voor de Toekomst". tevens mede ondertekenaar van de PBS erekode.
Maul
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.