Home » Mercateo als werkgever » Hoe wij voor Mercateos zorgen

 

 

Werk in een prettige omgeving

 

Auto

Goede bereikbaarheid en gratis parkeren: Het kantoor van Mercateo Nederland is gevestigd aan de rand van het centrum van Maastricht. Het is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer, heeft een fietsenstalling en een parkeerplaats waar medewerkers gratis kunnen parkeren.

Kantoor

Moderne en prettige werkomgeving: Onze kantoren zijn open, helder en met ergonomische werkplekken ingericht. Wij vinden een sfeer van collegialiteit en gelijkwaardigheid erg belangrijk. Collega’s kunnen altijd met vragen bij elkaar terecht, ook bij onze teams in andere landen.

Fruit

Eten en drinken: We zorgen er graag voor dat niemand dorst of honger heeft tijdens het werk. Daarom hebben wij op kantoor gratis water, koffie, thee en gezond vers fruit. Voor verse soepen, maaltijden, broodjes, smoothies en snacks kunnen wij terecht bij de inpandige kantine Cuisine d’Office.

 

Leef een gezond leven

 

Vorsorge

Stressmanagement: Leren omgaan met stress en spanning is niet voor iedereen even makkelijk. We zien liever niet dat onze medewerkers slapeloze nachten hebben en daarom biedt Mercateo diverse workshops in stressmanagement aan waarin je stress leert (h)erkennen en voorkomen.

Kinderbetreuung

Flexibele werktijden: Werk is een belangrijk onderdeel van het leven, maar het is niet alles. Dat weten wij. Daarom bieden we deeltijdbanen aan en bestaat de mogelijkheid om thuis of flexibel te werken. Zo kunnen werktijden aangepast worden aan de specifieke behoeften van elke levensfase.

 

Have fun

 

Feiern

Personeelsfeesten en -uitjes: Veel collega’s kunnen het zo goed met elkaar vinden, dat zij ook buiten werktijd met elkaar afspreken. Daarnaast leren we elkaar – en onze internationale collega’s – beter kennen bij het Zomerfeest en de feestelijke Kerstviering in Duitsland en bij jaarlijkse teambuilding uitje.

Sport

Sport en plezier: Klaar voor de start? Af! – Een groot gedeelte van ons team doet regelmatig mee aan sportevenementen in de omgeving van Maastricht en in Duitsland. Mercateo sponsort de deelname aan deze evenementen, omdat we graag onze medewerkers stimuleren op sportief gebied.

 

Geniet van voordelen

 

Korting

Gepersonaliseerd benefits package: Afhankelijk van je persoonlijke situatie en functie bepaal je zelf de balans tussen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, de vergoeding voor woon-werkverkeer, een mobiele telefoon en laptop et cetera.

Korting

Personeelskorting: Op de e-marktplaats van Mercateo (www.mercateo.nl) is een branche-overkoepelend assortiment van miljoenen artikelen beschikbaar. Onze medewerkers kunnen aantrekkelijke kortingen op de artikelen verwachten wanneer zij aankopen doen via het platform.

 

Investeer in jezelf

 

Doorgroeien

Doorgroeimogelijkheden: Binnen Mercateo bestaan er verschillende mogelijkheden om door te groeien binnen bestaande of nieuwe functies. We stimuleren graag de professionele- en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers door hen hierbij te begeleiden.

English

Lifelong learning: Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Of het nu gaat om het volgen van cursussen aan onze Mercateo Academy, het verbeteren van je talenkennis, het combineren van werk en studie of het lopen van een stage, wij ondersteunen.