Home » Testimonials » Onze klanten

Enkele succesverhalen in het overzicht

Onze klanten

 
Mercateo wordt gebruikt door bedrijven uit alle branches. De modulariteit en gebruiksvriendelijkheid van onze inkoopoplossingen maakt deze geschikt voor grote internationale concerns evenals kleinere organisaties. Zij profiteren van onze innovaties om betekenisvolle en meetbare waarde te genereren. Hier vindt u enkele verhalen.

 


 

Zalando

Een digitaal bedrijfsmodel, snelheid en processen die soepel verlopen – dit is hoe Zalando de grootste webwinkel voor mode en lifestyle in Europa werd.

lees meer »

 


 

Equinix

Datacenter bedrijf Equinix heeft tijdrovende, handmatige inkoopprocessen vervangen door een geautomatiseerde opzet. De overstap naar Mercateo zorgt voor een enorme efficiëntieslag.

lees meer »

 


 

Essent_300x150

innogy

Energieconcern innogy heeft met Mercateo het inkoopproces efficiënt, duurzaam en vooral internationaal uniform gemaakt. De op duurzaamheid georiënteerde onderneming heeft bovendien het missende productassortiment aangevuld en vrije tekstbestellingen kunnen minimaliseren.

lees meer »

 


 

Essent_300x150

Xella

Xella heeft met Mercateo het P2P proces voor de indirecte inkoop geoptimaliseerd en een geïntegreerde oplossing voor de digitalisering van de gevreesde tail-spend geimplementeerd. Hierdoor is de compliance van 15% naar ruim 60% gestegen.

lees meer »

 


 

Essent_300x150

Essent

Mercateo heeft flexibel met Essent meegedacht over de gewenste oplossing voor de indirecte inkoop. Deze betreft nu het hele Purchase to Pay proces en niet slechts één enkel deeltje.

lees meer »

 


 

logo_rwe-150x91

RWE

RWE heeft met Mercateo het management van tail spend op internationaal niveau in 8 landen opnieuw ingericht en zo het inkoopproces aanzienlijk efficiënter en transparanter gemaakt.

lees meer »

 


 

logo_SEW-Eurodrive-150x91

SEW-EURODRIVE

SEW-EURODRIVE heeft met Mercateo de inkoopautomatisering van 29 naar 41 procent verhoogd. Door gebruikers bij het veranderproces te betrekken, werd een hoge mate van acceptatie bereikt.

lees meer »

 


 

logo_lehmann-voss

Lehmann&Voss&Co.

Als middelgrote onderneming heeft Lehmann&Voss&Co. Maverick Buying, inefficiëntie en gebrek aan transparantie als uitdaging ervaren. Met Mercateo is het inkoopproces geherstructureerd en worden besparingen van zescijferige hoogte gerealiseerd.

lees meer »

 


 

logo_SAG

SAG

SAG heeft alle catalogi via de interface van Mercateo gebundeld en heeft met het gebruik van de Mercateo marktplaats, naast een reductie van het aantal vrije tekst bestellingen, ook het aantal leveranciers van 700 naar 100 kunnen reduceren.

lees meer »

 


 
 

 

 


 

Meer weten over ervaringen van klanten met Mercateo?
Neem contact met ons op!