Home » Mercateo-Intern » Achter de schermen: Bart van Mulken

Achter de schermen: Bart van Mulken

In ‘Mercateo achter de schermen’ willen wij u graag kennis laten maken met de mensen die deel uitmaken van het succesverhaal van Mercateo. Wat doen zij precies? Aan welke projecten werken zij? En wat heeft hen het meest verrast? Maak kennis met Bart van Mulken, de nieuwe leveranciersmanager van Mercateo Benelux.

Na een studie Commercieel Management start Bart in oktober 2020 bij Mercateo als leveranciersmanager – iets wat helemaal bij hem past: “Ik heb een grote interesse voor inkoop en vind het heel mooi dat ik nu in een commerciële functie werk die zoveel daarmee te maken heeft. Zo kan ik datgene waarvoor ik gestudeerd heb gaan toepassen in de praktijk”. Voor zijn afstudeerscriptie heeft Bart namelijk intensief onderzoek gedaan naar segmentatie, oftewel het naar groepen indelen van klanten of doelgroep(pen). Vervolgens heeft Bart ook buiten zijn studie niet stilgezeten. Hij heeft jarenlang gewerkt in ‘s lands bekendste supermarktketen en als teamleider de supermarktmanager ondersteund met het ontwikkelen van talent, winkelmanagement en het aansturen van medewerkers.

Internationaal karakter

Het internationale karakter van de Mercateo Groep sprak Bart direct aan: “Dit is iets wat ik absoluut zoek in een werkgever. Door het contact met collega’s uit verschillende Europese landen leer je ook veel over hun cultuur en gebruiken. Dat maakt het werk extra interessant”. En uitdagingen? Die gaat Bart niet uit de weg en zet hij juist om in kansen: “Op een bepaald moment in mijn leven wil ik vol overtuiging kunnen zeggen dat ik alles eruit heb gehaald wat erin zat.”

Geluksmomentjes

Bart streeft er ook naar om het maximale uit een dag te halen. “Zo heeft elke dag wel een mooi moment waar je blij van kan worden. Ik ben bijvoorbeeld erg blij als de mensen om mij heen gelukkig zijn”, aldus Bart. Verder haalt hij zijn energie uit sport (voetbal en kickboksen), reizen en dagjes uit. Maar ondanks zijn sportiviteit geniet ook hij af en toe van zijn ‘guilty pleasures’, een heerlijke frikandel of een pizza.

Wil je ook aan de slag bij Mercateo? Kijk dan gerust eens bij onze vacatures.