Home » Afgelopen events » Vakbeurs Facilitair 2018

Vakbeurs Facilitair 2018

Op 24, 25 en 26 januari 2018 vond de 20e editie van de Vakbeurs Facilitair 2018 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Tienduizenden professionals bezochten het evenement dat geheel in het teken stond van het delen van kennis, informatie en innovaties. Mercateo was vertegenwoordigd met een eigen stand en verzorgde twee lezingen.

De vakbeurs bood een breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management, inkoop en digitalisering. Daarnaast konden bezoekers diverse bijeenkomsten bijwonen, zoals de uitreiking van de FGNoviteitenprijs, nieuwjaarsrecepties, en een aantal symposia. Deze vonden parallel met het programma op de beursvloer plaats. Mercateo heeft twee symposia verzorgd met als thema: ‘Inkoop: proceskosten herkennen, meten en verlagen’.

Mercateo presentatie downloaden

Download de presentatie ‘Inkoop: proceskosten herkennen, meten & verlagen’ hier »

Op de beursstand van Mercateo konden geïnteresseerden terecht voor meer informatie over oplossingen voor de indirecte inkoop. Bezoekers van de lezingen verkregen er een originele kopie van de wetenschappelijke studie ‘Indirecte inkoop in focus: besparingen en kansen’, die aantoonde dat digitalisering van de inkoop een besparingspotentieel van meer dan 40% kan opleveren. Op basis van deze studieresultaten is een proceskostencalculator ontwikkeld waarmee bezoekers op de stand hun eigen besparingspotentieel per processtap konden berekenen.

Proceskostencalculator

Ontdek het besparingspotentieel voor uw indirecte inkoop hier » .

Details van het evenement


Wat Vakbeurs Facilitair 2018
Wanneer 24-26 januari 2018
Waar Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Thema Het delen van kennis, informatie en innovaties

Bronvermelding: De afbeeldingen en video op deze site zijn afkomstig van Vakbeurs Facilitair en Mercateo

Deel via: