Home » Afgelopen events » Mercateo ontvangt Technology Fast 50 Award 2013

Prestigieuze award voor technologiebedrijven

Mercateo ontvangt Technology Fast 50 Award 2013

Mercateo behoort dit jaar tot de ‘Technology Fast 50’ in Duitsland. Op 7 november 2013 nam Mercateo daarom de award in ontvangst die ze bekroonde tot één van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in thuisland Duitsland. Met de deze ‘Technology Fast 50’-award onderscheidt Deloitte voor de elfde keer bedrijven die gekenmerkt worden door een bovengemiddelde groei over de afgelopen vijf boekjaren en een in-house ontwikkelde technologie. De prijsuitreiking vond dit jaar plaats in het “Alten Kesselhaus” in Düsseldorf en de award werd persoonlijk in ontvangst genomen door Mercateo directieleden Sebastian Wieser en Peter Ledermann (zie foto).

Technology Fast 50

 
“Wij merken op dat IT – en Internetbedrijven dit jaar bijzonder succesvol geweest zijn”, zegt Dr. Andreas Gentner (Partner en hoofd TMT bij Deloitte). “Dit heeft te maken met de groeiende trend naar digitale mobiliteit en laat zien dat de Duitse IT-branche indrukwekkend geïnnoveerd heeft. Het zwaartepunt ligt op B2B-producten, met de focus op infrastructuur en security-oplossingen”.

“De Technology Fast 50 Award is een prestigieuze prijs voor technologiebedrijven. Wij belonen niet alleen een sterke groei, maar ook duurzaamheid en bieden jonge technologie bedrijven een high-profile platform, ook buiten de grenzen van Europa”, aldus Dr. Andreas Gentner, partner en hoofd van de TMT bij Deloitte.

Technology Fast 50
 

Details van het evenement


Wat Deloitte Technology Fast 50
Wanneer 7 november 2013
Waar Alte Kesselhaus, Hansaallee 321, 40549 Düsseldorf, Duitsland
Thema Technology Fast 50 verkiezing

Deel via: