Home » Afgelopen events » eWorld Procurement & Supply 2018

eWorld Procurement & Supply 2018

Voor de 18e keer trok de ‘eWorld Procurement & Supply’ op 28 februari 2018 een internationaal publiek aan in London. Sinds 2001 heeft het event zich ontwikkeld tot één van de meest omvattende fora voor innovatie en technologische oplossingen in Europa op het gebied van inkoop. Mercateo presenteerde zich voor de vijfde keer met een stand en een lezing.

In zijn 40 minuten durende lezing sprak Roland Svennberg, Key Account Manager bij Mercateo, over het thema “Digitalisation in Indirect Spend: Recognising, Measuring and Reducing Process Costs”. Hij verklaarde hoe bedrijven hun indirecte spend met Mercateo kunnen optimaliseren door een digitaal inkoopproces te implementeren. In dit kader presenteerde hij een proceskostencalculator waarmee bedrijven hun besparingspotentieel binnen enkele stappen online kunnen berekenen.

Mercateo proceskostencalculator

Ontdek het besparingspotentieel voor uw indirecte inkoop hier ».

Er was veel belangstelling voor Svennberg’s presentatie en deelnemers maakten van de gelegenheid gebruik om zich aansluitend op de Mercateo-stand te informeren over de beschikbare e-procurement-oplossingen. “De positieve feedback van de beursbezoekers laat zien dat er veel belangstelling is voor Mercateo op de Britse markt” zegt Simon Roberts (Mercateo UK Country Manager). Naast de mogelijkheid om het gehele inkoopproces met de e-procurement-oplossingen van Mercateo te kunnen vereenvoudigen en optimaliseren, waren bezoekers ook geïnteresseerd in de integratie van raamcontractcatalogi op het inkoopplatform.

Details van het evenement


Wat eWorld Procurement & Supply 2018
Wanneer 28 februari 2018
Waar QEII Centre, Broad Sanctuary, SW1P 3EE London, UK
Thema’s Procurement Automation, Supplier Management and Procure-to-Pay

Bronvermelding: De afbeeldingen op deze site zijn afkomstig van © eWorld Procurement & Supply en Mercateo

Deel via: