Home » Afgelopen events » eWorld Procurement & Supply 2017

Efficiënte inkoop in een volatiele wereld

eWorld Procurement & Supply 2017

Mercateo was voor de vierde keer met een stand aanwezig op de eWorld Procurement & Supply in London, één van de belangrijkste evenementen in Europa op het gebied van inkoop. Thema’s dit jaar waren onder andere het managen van bedrijfsrisico’s in een volatiele wereld, collaborerende inkoopnetwerken en procesoptimalisatie.

Mercateo was met een gastlezing en als sponsor aanwezig. Roland Svennberg (Key Account Manager bij Mercateo), sprak in zijn presentatie over het thema ‘The Paradox: Creditor Reduction vs. Supplier Increase’. Hij liet hierbij zien hoe de inkoop van indirecte goederen transparanter, efficiënter en goedkoper kan worden. Ongeveer 30 deelnemers woonden de lezing bij en informeerden zich aansluitend bij de stand van Mercateo over de oplossingen.

 
De beurs zelf vormde ook voor Mercateo een uitgelezen kans om belanghebbende partijen te ontmoeten en adviserende gesprekken te voeren. De stand werd onder andere bezocht door inkoopmanagers van UPS, University of Bristol, Telegraph, CooperVision Manufacturing en Ledvance, een spin-off van het Duitse bedrijf Osram Licht AG. Ledvance en Mercateo coöpereren in meerdere Europese landen, wat beursbezoekers liet zien dat Mercateo passende oplossingen voor heel Europa kan bieden.

Meer impressies zijn te zien op het YouTube-kanaal van eWorld Procurement & Supply.

Details van het evenement


Wat eWorld Procurement & Supply 2017
Wanneer 1 maart 2017
Waar QEII Centre, Broad Sanctuary, SW1P 3EE London, UK
Thema Efficiënte inkoop in een snelveranderende wereld

Bronvermelding: De afbeeldingen op deze site zijn afkomstig van © eWorld Procurement & Supply en Mercateo

Deel via: