Home » Afgelopen events » eWorld Procurement and Supply 2016

eWorld Procurement and Supply 2016

Sinds 2001 heeft de ‘eWorld Procurement & Supply’ zich in Engeland tot een van de meest omvattende fora voor innovatie en technologische oplossingen op het gebied van inkoop en supply chain management ontwikkeld. Mercateo presenteerde zich op 2 maart 2016 al voor de derde keer aan het internationale publiek.

Stuard Hobbs, Global Lead Buyer – Consumable Products bij Bombardier Transportation, schetste een beeld van de praktijk bij de inkoop van indirecte benodigdheden. In zijn presentatie ‘Implementing Tail End Spend Management with eProcurement’ legde hij aan de 60 aanwezigen uit voor welke uitdagingen zijn bedrijf stond en hoe deze door de integratie van Mercateo konden worden opgelost. In de daaropvolgende discussieronde beantwoordde hij talrijke vragen van het publiek.

foto_eWorld_2016-01
 
Parallel maakten inkoopmanagers en beslissingsnemers op de stand van Mercateo gebruik van de gelegenheid om informatie in te winnen over de e-procurement-oplossingen van het b2b-inkoopplatform. De bezoekers waren erg geïnteresseerd in de integratie van raamcontract-catalogi en de algemene mogelijkheden de proceskosten op het gebied van indirecte benodigdheden te verlagen.

Details van het evenement


Wat eWorld Procurement and Supply 2016
Wanneer 02 maart 2016
Waar QEII Centre, London

Deel via: