Home » Afgelopen events » 8e Pharma Strategic Sourcing and Procurement Summit

8e Pharma Strategic Sourcing and Procurement Summit

Inkoopplatform Mercateo en het B2B-netwerk Unite zijn twee krachtige instrumenten om bedrijven bij de organisatie van complexe inkoopprocessen te helpen. Dat dergelijke oplossingen bijzonder belangrijk zijn in de farmaceutische industrie werd op 6 en 7 maart 2019 nog maar eens opnieuw aangetoond op de 8e Pharma Strategic Sourcing and Procurement Summit in Amsterdam. Roland Svennberg van Mercateo verzorgde er een lezing.


Roland Svennberg op de 8e jaarlijkse Pharma Strategic and Procurement Summit.

De jaarlijkse Strategic Sourcing and Procurement Summit in Amsterdam is één van de belangrijkste beurzen voor de inkoop in de Europese farmaceutische industrie. Hier ontmoeten inkoopmanagers van bedrijven van verschillende groottes elkaar en wisselen ze informatie uit over de laatste ontwikkelingen om de inkoopprocessen te optimaliseren. Dit jaar stond onder meer de vraag centraal hoe digitale tools kunnen worden gebruikt om risicomanagement en inkoop beter op elkaar af te stemmen. Welke toegevoegde waarde kan worden bereikt met de optimale inkooporganisatie was tevens het thema van het evenement.

Keynote downloaden

Download de presentatie ‘Digitisation of Indirect Purchasing’ hier »

Roland Svennberg, Senior Key Account Manager bij Mercateo, vertelde in zijn presentatie over hoe de digitale oplossingen van het Mercateo inkoopplatform de inkoop aanzienlijk verlichten en een sterk groeipotentieel op gang brengen. Met de studie “Indirect Purchasing in Focus”, die in samenwerking met de Hogeschool HTWK Leipzig en Mercateo werd uitgevoerd, kon hij met wetenschappelijke argumenten onderbouwen waarom digitale tools niet alleen maar procesversnellers zijn, maar ook echte kostenverminderaars.

De 8e Pharma Strategic Sourcing and Procurement Summit vond dit jaar plaats op het Museumsplein, een cultureel centrum van Amsterdam. Hier bevinden zich onder andere het beroemde Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum voor Moderne Kunst.

Details van het evenement


Wat 8e Pharma Strategic Sourcing and Procurement Summit
Wanneer 6 – 7 mei 2019
Waar Radisson Blu Hotel, Rusland 17, NL 1012 CK Amsterdam, Nederland

Deel via: