Home » Afgelopen events » 19e Dag van Inkoop en Logistiek

19e Dag van Inkoop en Logistiek

Op 12 mei 2016 was Mercateo met een stand aanwezig op de 19e Dag van Inkoop en Logistiek, georganiseerd door de Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek (VIB). Het thema dit jaar was: The future awaits – Be ready! New Paths in Procurement and Supply Chain Management.

Deze extra feestelijke editie (de VIB bestaat 35 jaar) was een succesvol netwerkevent voor ruim 300 inkoop- en supply chain managers. Toonaangevende sprekers uit het binnen- en buitenland deelden hun visie op economische, technologische en sociale trends die van belang zijn voor inkoop en supply chain management. Het evenement bood deelnemers de mogelijkheid om van best practices van vooruitstrevende bedrijven te leren, kennis te verbreden, geïnspireerd te raken door bruikbare nieuwe ideeën en een blik in de toekomst te werpen.

Inkoopmanagers en beslissingsnemers maakten op de stand van Mercateo gebruik van de gelegenheid om informatie in te winnen over de e-procurement-oplossingen van het b2b-inkoopplatform. De bezoekers waren geïnteresseerd in de algemene mogelijkheden voor het verlagen van proceskosten op het gebied van indirecte inkoop en in de integratie van eigen raamcontract-catalogi op het platform.

Details van het evenement


Wat 19e Dag van Inkoop en Logistiek
Wanneer 12 mei 2016
Waar Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, BE-2020 Antwerpen
Thema The future awaits – Be ready! New Paths in Procurement and Supply Chain Management

Deel via: