Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 
 >  > Magazijn 8303
Logo fetra
... maakt lasten lichter
Unternehmensansicht fetra Verlauf fetra
Jahrzente Erfahrung fetra
Vielfalt und Funktionalität fetra
Perfekte Verarbeitung fetra

Tientallen jaren ervaring

fetra is een familiebedrijf, dat overduidelijk aan de hoge Duitse verwachtingen voldoet. Met gevoel voor constructie en materiaal ontwikkelen wij innovatieve transportmiddelen in een moderne productieomgeving. Tientallen jaren ervaring, vakkennis en goed opgeleide medewerkers bouwen transportmiddelen die lasten lichter maken. Vrijwel alle producten hebben 10 jaar kwaliteitsgarantie.

Veelzijdigheid en functionaliteit

Veel van de fetra transportmiddelen worden in een modulair systeem aangeboden. De systeemdelen worden eenvoudig inge-stoken en geschroefd. Daardoor laat het fetra MultiVario systeem zich veelvoudig veranderen, omwisselen en aanvullen. Dankzij dit fetra Steek- en Schroefprincipe met tweepunts bevestiging doet de stabiliteit niet onder voor een gelaste constructie!

Perfecte afwerking

fetra transportmiddelen worden zeer efficiënt en nauwkeurig met behulp van de moderne productieapparatuur gefabriceerd. Voor het poedercoaten worden alle producten door middel van kogelstralen nauwkeurig voorbehandeld. Deze milieuvriendelijke afwerking garandeert een lange levensduur en een permanent goede uitstraling.

fetra - de onderneming

fetra - de onderneming

fetra behoort tot de leidende fabrikanten van transportwagens en steekwagens van staal, roestvrijstaal of aluminium. Wij produceren transportmiddelen van de hoogste kwaliteit, die zich door absolute functionaliteit, hoog comfort en een duidelijke design onderscheiden. De naam fetra staat daarom voor een buitengewoon programma aanbod en hoge innovatiekracht.
Van dossierwagen tot en met een onderzetroller van 24 ton draagvermogen: het fetra programma omvat meer dan 1.000 artikelen. Deze veelvoud is opmerkelijk, net als de tot in detail doordachte functionaliteit. Ieder fetra product is perfect aan de speciale eisen aangepast en laat zich moeiteloos hanteren.
 
 
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.