Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 
 Mogelijke impact op leveringen door de uitbraak van het coronavirus. Meer informatie
 > Zakken / tassen

  verzending, verpakking  -

Selecteer uit het volgende assortiment
Werk en techniek
Reizen en vakantie
Papieren en plasticzakken
School
Vrije tijd en sport
Lifestyle und mode
Tassen voor beroepsgroepen
verzending, verpakking
^

Folies, zakken en tassen voor transport en opslag

Als u goederen commercieel wil vervoeren of bewaren, zijn folies, zakken en tassen onmisbaar. Of het nou gaat om kleding, voedsel of zware lasten – er is geschikt verpakkingsmateriaal beschikbaar. In folies, zakken en tassen beschermt u uw goederen tegen stof en ander vuil tijdens het transporteren of het bewaren.

Verschillende mogelijkheden

Het aanbod is groot: zo zijn er antistatische zakken en uitvouwbare zakken verkrijgbaar, maar ook gripzakjes waarin u kleine onderdelen kunt bewaren. Andere verpakkingen als verpakkingsfolie, draagtassen of zakken, die kunnen verschillen in formaat, kleur en materiaal, zijn ook verkrijgbaar. Ondoorzichtige, stevige afvalzakken zijn ideaal voor het scheiden en weggooien van afval. Voor groenafval kunt u beter voor het milieuvriendelijke alternatief kiezen.

Voordelen van folies, zakken en tassen

Folies, zakken en tassen bieden het voordeel dat het oppervlak van uw goederen beschermd is tegen krassen, stof en vocht. Dit geldt ook voor grotere objecten: met bijvoorbeeld noppenfolie kunt u het object nog beter beschermen tegen invloeden van buitenaf. Een eenvoudig af te sluiten verpakking is daarnaast voordelig en bespaart tijd, wat in een bedrijf natuurlijk ideaal is.

Help ons hier de adviestekst over verzending, verpakking te verbeteren!
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.