Assortiment
»Over MercateoMijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 
 >  >  >  > Plakbandhouder

  Plakbanddispenser  (290 artikelen gevonden)

Filter Plakbanddispenser op:
Filter: Prijs vantot  Aanvullend zoekwoord 
Functies
☐
Overzicht

"Plakbandhouder"

Categorie
Subcategorieën
Accessoires
Toon
☑
☐
Aantal magazijnen
☐
Artikelkenmerken
☐
Vergelijkingsprijs
Artikelen
>
Toon: 10   15   20   50   100    Pagina: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   ..   20   >
Plakbanddispenser
^

De plakbandhouder – een belangrijk hulpmiddel op kantoor

Bij het werken op kantoor, tijdens het knutselen, op de kleuterschool of op school, in het magazijn of in de cadeauafdeling van een warenhuis, in veel situaties wordt plakband gebruikt voor het bevestigen, verpakken of verzegelen. Aangezien u niet wilt dat u het einde van de plakband niet meer vindt of dat de plakband aan uw handen blijft plakken is een plakbandhouder essentieel.

Bandbreedte

Let bij de aankoop goed op de brandbreedte. Alleen als deze ook met de afmetingen van uw plakband overeenstemt is het mogelijk om de plakband vloeiend in de houder te plaatsen en kunt u de plakband makkelijk afrollen.  

Bandlengte

Er zijn verschillende bandlengtes beschikbaar. Hoe meer plakband zich op de rol bevindt, hoe dikker de rol wordt. Ook de aard van de band bepaalt de sterkte van de rol. U dient hiermee rekening te houden bij de aankoop. Bij normaal gebruik is een bandlengte van 10 m toereikend, bij frequenter gebruik kunnen rollen met een grote bandlengte aangeschaft worden. Hier moet uw plakbandhouder op aangepast worden.

Stabiele plakbandhouder

Kies een plakbandhouder met een grote stabiliteit om de plakband  veilig af te kunnen rollen. Plakbandhouders met een zwaarder gewicht verplaatsen zich niet zo snel. Een rubberen coating op het onderoppervlak heeft een positieve uitwerking op de stabiliteit.

Het begin

Het begin van een rol plakband is altijd onvindbaar. Om dit te voorkomen zorgt u ervoor dat u de rol in de plakbandhouder plaatst en vervolgens neemt u het einde van de rol en scheurt op deze manier een stukje plakband af.

Verwisselen van plakbandrol

Om het verwisselen van een plakbandrol zo eenvoudig mogelijk te maken is een eenvoudig en functioneel systeem belangrijk. Een uitneembare rol spaart tijd. De oude plakbandrol kan op deze manier eenvoudig verwijderd worden en de nieuwe kan dan worden geplaatst. Bij andere systemen waar het noodzakelijk is om alles te demonteren duurt het verwisselen veel langer.

Het mes

Meestal worden gekartelde metalen mesjes gebruikt, welke relatief veilig zijn. Aan de hand van de inkepingen wordt de snede gemaakt. Zelfs als u het mes per ongeluk aanraakt, zult u zich niet gelijk snijden. Het is noodzakelijk dat de mesjes scherp zijn, anders kan de plakband niet makkelijk afgescheurd worden. Als de mesjes bot zijn is het niet nodig om gelijk de plakbandhouder te vervangen, reservemesjes zijn beschikbaar voor vele modellen.


Gelijkenis zoeken: FACT®Finder van Omikron
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.