Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 

  Hangmappensysteem  -

Selecteer uit het volgende assortiment
Hangmappensysteem
Categorie
Hangmappensysteem
^

Hangmappensysteem voor directe opslag

Tegenwoordig is een goede organisatie van uw documenten van groot belang en biedt vele voordelen. Er zijn verschillende mogelijkheden om overzicht in uw documenten te creëren. Op deze manier kunt u alles weer snel terug vinden.

Vormen van hangmappensystemen

Naast de bestaande systemen, bijvoorbeeld in de vorm van standaard mappen, zijn er nog andere mogelijkheden, zoals;  hangmappenboxen, hangmappenwagens of bijvoorbeeld een combikast.

Hangmappensystemen zorgen voor overzicht

Wilt u niet gebruik maken van een staande vorm van archivering, maar uw documenten liever ophangen? Dit is geen probleem. Ordners zijn ook beschikbaar in de vorm van een hangende variant. Hangordners, EDV-mappen of hang-dubbelordners breiden de mogelijkheden uit. Ze beschikken over dezelfde specificaties als de ’staande’ varianten. Vergeet niet dat u voor deze manier van ordenen een geschikte hangmappenwagen of dossierkast nodig heeft.

Voordelen van een hangmappensysteem

Een hangmappensysteem is bijzonder geschikt voor de werkplek. Hier kunt u hangmappen, ordners, hechthangmappen en verzamelhangmappen in hangen. Als u snel en vaak toegang moet hebben tot veel verschillende documenten is deze manier van ordenen uitermate efficiënt. Handig zijn mappen die zijdelings gesloten zijn, zodat geen losse documenten uit kunnen vallen. Voor het etiketteren van uw mappen kunt u gebruik maken van ruiterstroken en labelplaatjes.

Help ons hier de adviestekst over Hangmappensysteem te verbeteren!
* Prijzen excl. BTW  
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.