Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 
 Mogelijke impact op leveringen door de uitbraak van het coronavirus. Meer informatie

  Garderobe  -

Selecteer uit het volgende assortiment
Toebehoren
Garderobe
^

De verschillende varianten

Als u uw kleding niet zichtbaar wilt opbergen dan zijn er garderobes beschikbaar zoals garderobekasten, bagagekluizen of zelfs garderobe-systemen. Ook voor omkleedruimtes zijn er verschillende garderobes beschikbaar.

Garderobekast

De garderobekast wordt voornamelijk gebruikt in kantoren of thuis. In een garderobekast kunt u overzichtelijk uw kleding opbergen. Vaak zijn garderobekasten er in diverse uitvoeringen. Zo is er vaak de mogelijkheid om uw kleding op een kledingstang te hangen met behulp van een kleerhanger. Ook bestaat de garderobekast meestal uit enkele planken, waar u enkele zaken neer kunt leggen. Garderobekasten zijn er in verschillende groottes, materialen en designs. U kunt uw garderobekasten afstemmen op de inrichting van het kantoor.

Garderobe-systemen

Garderobe-systemen bestaan uit verschillende elementen. De basis bestaat vaak uit twee kasten welke verbonden worden door een kledingstang. Afhankelijk van uw wensen kunt u een garderobe-systeem uitbreiden met bijvoorbeeld een spiegel, extra rails, hoedenplank et cetera.

Wandgarderobe

Voor een gemakkelijke en snelle opslag zijn er wandgarderobes en kapstoklijsten. Hier is weer een enorme hoeveelheid aan keuze. Naast de eenvoudige manier om haakjes aan de wand te bevestigen zijn er ook wandgarderobes met een wandpaneel. Meestal is er nog een hoedenplank aanwezig. Wandgarderobes zijn een ruimtebesparende variant en worden veel gebruikt in medische praktijken.

Kleedkamerbank

Voor omkleedruimtes zijn er verschillende kleedkamerbanken beschikbaar. Dit is een bank gemaakt van hout of kunststof.  Vaak is er ook een rek geïntegreerd waarop schoenen geplaatst kunnen worden. Bovendien zijn er ook modellen te koop waarin een kapstok geïntegreerd is, deze variant wordt vaak gebruikt in gymzalen.

Staande kapstok

Een staande kapstok wordt vooral gebruikt in vergaderruimten en kantoren. Ze bieden veel capaciteit en kunnen makkelijk verplaatst worden.

De benodigde accessoires

Kleerhangers

In elke garderobe horen kleerhangers. Door middel van een kleerhanger blijft uw kleding kreukvrij. Kleerhangers vervaardigd uit hout of metaal geven uw garderobe een stijlvolle uitstraling. In een garderobekast kunt u echter ook gebruik maken van kunststof kleerhangers.

Garderobehaak

Als u weinig ruimte ter beschikking heeft zijn garderobehaken geschikt. Deze kunt u aan de wand bevestigen en bestaan uit een of twee haakjes, waaraan u uw kleding kunt hangen.

Paraplubak

Een paraplubak vangt het water op van natte paraplu’s. Een paraplubak is meestal te vinden naast de ingang en de garderobe. De meeste bakken hebben gaatjes aan de zijkant, zodat de paraplu goed kan drogen. Voorin in winkels, kantoren en openbare instellingen wordt een paraplubak vaak gebruikt.

Help ons hier de adviestekst over Garderobe te verbeteren!
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.