Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 
 Mogelijke impact op leveringen door de uitbraak van het coronavirus. Meer informatie
 > Etiketten

  Etiketten  -

Selecteer uit het volgende assortiment
Toebehoren
Etiketten
^
Beter georganiseerd met etiketten

Etiketten, ook wel labels genoemd, worden bijna overal gebruikt om bijvoorbeeld adressen, de inhoud van verpakkingen of prijzen aan te geven. Ze zijn gemaakt van papier, folie, kunststof of textiel en worden op verschillende manieren gedrukt.

Overzicht op het kantoor

Kantooretiketten vereenvoudigen de organisatie op het kantoor en maken het archiveren van documenten eenvoudig. Met beschrijfbare etiketten kunt u stellingbakken en scheidingswanden labelen, terwijl bijvoorbeeld ordneretiketten speciaal voor ordners zijn. Adresetiketten zijn voor verschillende formaten enveloppen en paketten verkrijgbaar, en zorgen dat u snel en professioneel uw post kunt adresseren. Naametiketten gebruikt u vooral op arbeidskleding. Tekstetiketten bevatten een al voorgedrukte tekst zoals bijvoorbeeld “klant”.

Op weg geholpen met het goede verpakkingsetiket

Met adres- en frankeeretiketten kunt u brieven of pakketjes eenvoudig en efficiënt versturen. Gebruik verpakkingsetiketten om ervoor te zorgen dat er goed met uw pakket omgegaan wordt: zo kunt u met een label aangeven of er iets breekbaars of vochtgevoeligs in het pakket zit. Veiligheidsetiketten op gevaarlijke pakketten of containers kunnen zelfs van levensbelang zijn.

Gevaar voorkomen

Verbodsetiketten, instructies in geval van nood of waarschuwingsetiketten: veiligheidssignalering is op veel plaatsen onmisbaar. Met gevarenetiketten kunt u gevaarlijke goederen aanduiden, bijvoorbeeld met de tekst “toxic”. Keuringsvignetten herinneren u aan bepaalde instructies van machines en bieden zo de nodige transparantie. Bij bepaalde veiligheidsetiketten kunt u zien wanneer iemand met het label heeft proberen te knoeien.

Kabeletiketten

Om ervoor te zorgen dat u het overzicht over de kabels van uw apparaten niet verliest, kunt u kabeletiketten gebruiken. Zo kunt u in één oogopslag zien welke kabel bij welk apparaat hoort en welke aansluiting voor welk apparaat nodig is. Deze labels zijn gemaakt van bijzonder buigzaam materiaal, zodat ze om elk soort kabel bevestigd kunnen worden. Hierbij stemt u het formaat van de labels af op hoe dik de kabel is en hoe het apparaat gebruikt wordt.

Laboratoriumgebruik

Cryo etiketten kunnen ook bij zeer lage temperaturen gebruikt worden en zijn dus ideaal voor het labelen van reageerbuisjes of dozen.

Gastronomie: etiketten voor specerijen en bevroren voedsel

In restaurants, cafés, en kantines moet alles binnen handbereik zijn. Met keukenetiketten kunt u voorraadpotten, opgeslagen producten en verpakkingen of kruidenpotjes en planken labelen. Bevroren producten labelt u met diepvriesetiketten.

Prijstangen en barcode-etiketten

Om ervoor te zorgen dat een product aan de kassa kan worden afgerekend, moet het goed gelabeld zijn. Barcode-etiketten hebben een streepjescode die aan de kassa door de barcodescanner gelezen wordt. De labels worden simpelweg op de producten geplakt. Prijsetiketten worden door prijstangen op de goederen geplakt en geven de prijs van het product weer. Ringetiketten worden gebruikt voor smalle producten.

Gemakkelijk aanbrengen en weer losmaken – tools voor etikettering

Het aanbrengen van labels wordt eenvoudig met handmatige of elektrische etikettendispensers en prijstangen. Met deze apparaten kunt u in korte tijd goederen en zaken labelen. Met etiketbeschermingsfolie voorkomt u dat labels loslaten als ze bijvoorbeeld aan een hoge temperatuur of vochtigheid blootgesteld worden. Om ze weer te verwijderen kunt u een etiketverwijderaar gebruiken, zodat er geen kleefresten op uw product achterblijven.

Help ons hier de adviestekst over Etiketten te verbeteren!
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.