Assortiment
»Over MercateoWelkom! Inloggen
Mijn Mercateo
Winkelwagen
 
 

  Bakken  -

Selecteer uit het volgende assortiment
Toebehoren
Kleine bakken
Opvouwbare bakken / containers
Stalen bakken / containers
Bakken
^

Zo veelzijdig zijn transportbakken

Bakken worden gebruikt voor het opslaan of vervoeren van vloeibare, vaste of gasvormige stoffen. Niet alleen kleine dingen worden in een bedrijf gebruikt, ook grote en zwaardere onderdelen. Daarbij is het doel van de bak meestal doorslaggevend voor het soort materiaal dat u kiest. Metalen bakken zijn zwaar en stevig, kunststof juist licht en eenvoudig te vervoeren. Het gebruik van containers moet makkelijk zijn, omdat ze makkelijk gevuld en leeggehaald moeten kunnen worden.

  • Stapelbakken kunnen op basis van hun vorm opgestapeld worden wanneer ze vol zijn. Als ze op elkaar geplaatst zijn, wordt aanzienlijk wat ruimte bespaard. Deze worden het meest gebruikt voor levensmiddelen of postzendingen.
  • Magazijnbakken dienen vooral voor het opslaan van goederen. De zijkant van deze bakken is doorzichtig en makkelijk vast te pakken, zodat u de goederen eenvoudig kunt zien en pakken. Deze kunnen ook opgestapeld worden.
  • Silobakken zijn trechtervormig gebouwd omdat ze vooral voor het vervoeren van agrarische producten gebruikt worden, bijvoorbeeld graan. U kunt de opening van de trechter zelf openen en sluiten, zodat u de bak moeiteloos kunt legen.
  • Bodemklepbakken maakt u open via een klep in de bodem. Hiervoor is echter wel een heftruck of kraan nodig.
  • Stortgoedbakken lijken op silobakken. De standaardformaten hebben een laadvermogen van 500-2.000 liter.
  • Voor het bewaren van vaste en grote goederen zijn er gaasbakken of stapelbakken. Voor vloeibare stoffen zijn er doseerbakken en opvangbakken.

Help ons hier de adviestekst over Bakken te verbeteren!
* Prijzen excl. BTW  
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.