Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 

Inhaakstelling, hoogte 2000 mm, met magazijnbakken, 21 bakken, 7 legborden, basisstelling.


(Doorgegeven van zoeken "968001")
Aantal:  stuk  
Productinformatie
Inhaakstelling
Inhaakstelling
Inhaakstelling
Artikelnr.:
     962-968001
Merk:
     Eurokraft
Fabrikantnr.:
     968001
EAN/GTIN:
     4004514244970
Zoekwoorden:
Basis-rek
Basis-rekken
Basis-stelling
Basis-stellingen
Inhaakstelling, hoogte 2000 mm, met magazijnbakken, 21 bakken, 7 legborden, basisstelling.

Verzinkte inhaakstelling van staal voor magazijnbakken. Basis- en aanbouwstellingen met gelijke diepte zijn met elkaar te combineren. Montage zonder gereedschap en schroeven. Diverse breedtes en dieptes beschikbaar. Basiselement inclusief magazijnbakken. Ideaal voor werkplaats, magazijn en bedrijf. Veldlast 1300 kg, vakdraagvermogen 150 kg.

De hoogwaardige stelling voor magazijnbakken overtuigt door stabiliteit en functionaliteit. Het frame van plaatstaal en de legborden zijn verzinkt en bieden de beste draagkracht. De basiselementen worden geleverd met een vooraf bepaald aantal blauwe magazijnbakken van polyethyleen, die exact zijn afgestemd op de stellingbreedte en de legborddiepte. Combineer basis- en aanbouwelementen van dezelfde diepte om te voldoen aan uw individuele ruimtevereisten. Extra magazijnbakken kunnen als toebehoren worden gekocht onder combinaties. Versteviging van de stelling met de meegeleverde kruisschoren is nodig in elke basisstelling en in elke tweede aanbouwstelling. Ideaal voor de overzichtelijke en compacte opslag in werkplaats, magazijn en fabriek.

Voor de stellingen met diepte 336 mm is een wand- of vloerbevestiging vereist.

De draagvermogens gelden bij gelijkmatig verdeelde lasten. Extra etages zijn mogelijk, zolang de aangegeven max. veldlast niet wordt overschreden.
Meer informatie:
Stellingtype:
basisstelling
Breedte:
1060 mm
Hoogte:
2000 mm
Diepte:
536 mm
Bakken hoeveelheid / l x b x h:
12 x blauw / 500x310x200 mm, 9 x rood / 500x310x200 mm
Soort bakken:
magazijnbak
Materiaal van de bakken:
polyethyleen
Materiaal:
plaatstaal
Constructie:
ingehaakt
Oppervlak:
verzinkt
Andere zoekwoorden: Basisstelling, Basisstellingen, Basisrek, Basisrekken, Beginsectie, Basissectie, Basisveld, Inhaak-stelling, Inhaak-stellingen, Inhaak-rek, Inhaak-rekken, Inhaakstelling, Inhaakstellingen, Inhaakrek, Inhaakrekken, Clickrek, Boutloos rek, Rek Clicker, Stelling met magazijnbakken, Rek met magazijnbakken, Stekschappen, eurokraft inhaakstelling, rek clicker, eurokraft pro, 968001 49, Inhaakstellingen met stellingbakken, Inhaakstelling met stellingbakken, Kleinmateriaal-stelling, Kleinmateriaal-stellingen, Metalen stelling, Metalen stellingen, Opslagframe, Opslagframes, Staanderstellingen met magazijnbakken, Staanderstelling met magazijnbakken, Stelling, Stellingen, Stellingen met magazijnbakken
Overzicht van de condities1
Levertijd
Voorraad
Prijs excl. BTW
€ 639,02*
Voorwaarden zelf selecteren
AanbevelenToevoegen aan inkooplijst
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.