Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 

Magazijn- en transportpallet met opvangbak, 3 gaaswanden, voor 1 vat van 200 l, rood.


(Doorgegeven van zoeken "588764")
Aantal:  stuk  
Productinformatie
Magazijn- en transportpallet met opvangbak
Magazijn- en transportpallet met opvangbak
Magazijn- en transportpallet met opvangbak
Artikelnr.:
     962-588764
Merk:
     Eurokraft
Fabrikantnr.:
     588764
EAN/GTIN:
     4061753234094
Zoekwoorden:
Opvangpallet
Opvangpallets
Opvang-bak
Opvang-bakken
Magazijn- en transportpallet met opvangbak, 3 gaaswanden, voor 1 vat van 200 l, rood.

Gaaswanden aan 3 zijden voor bescherming van de lading. Voor het transporteren en opslaan van vaten met gevaarlijke stoffen volgens de voorschriften. Plaatsbesparend - tot drievoudig stapelbaar. Optimaal gebruik door hijsogen en inrijbeugels voor transport met stapelaar en heftruck.

Opvangbak voor het opslaan, stapelen en transporteren van vaten met een hefwagen of heftruck. Voor vaten van 200 of 60 liter en kleine emballages. Robuuste constructie van stalen profielen van 3 mm dik plaatstaal. Opvangbak met afneembaar, thermisch verzinkt rooster. Draagvermogen 1000 kg/m². Opneemhoogte 100 mm. Stapelhoeken met kraanogen, drievoudig stapelbaar. Ketting voor het vastzetten van de geplaatste vaten. Opstelling in gebouwen of onder overkapping. Met conformiteitsverklaring (ÜHP) volgens StawaR- toegestaan voor ontvlambare vloeistoffen in de GHS-categorieën 1 - 3 en voor waterverontreinigende vloeistoffen in de GHS-categorieën 1 - 4. 3 wanden (achter- en zijwanden) van robuust draadgaas ter bescherming van de geplaatste vaten of kleine emballages. Open zijde met ketting voor het vastzetten van de geplaatste vaten.
Meer informatie:
Uitvoering rooster:
stalen rooster, verzinkt
Capaciteit vaten:
1x200 l
Opvangvolume:
210 l
Lengte:
760 mm
Breedte:
760 mm
Hoogte:
1590 mm
Materiaal:
plaatstaal
Andere zoekwoorden: Opvang-kuip, Opvang-kuipen, Opvangbak, Opvangbakken, Opvangkuip, Opvangkuipen, Lekbak, Lekbakken, Stelling-opvangbak, Stelling-opvangbakken, Opvangbak voor vaten, Vatenbak, Vatenbakken, lekbak staal, opvangbak voor vaten, eurokraft lekbak, eurokraft pro, 588764 49, Bak, Omgang met gevaarlijke stoffen, Opslag van gevaarlijke stoffen, Pallet, Palletbak, Palletbakken, Pallet-opvangbak, Pallet-opvangbakken, Pallets, Stalen opvangbak, Stalen opvangbakken, Stapelframe, Stapelframes, Stapelpallet, Stapelpallets, Transport-opvangbak, Transport-opvangbakken, Vatenopslag, Vatenpallet, Vatenpallets, Vatenstelling, Vatenstellingen, Vatentransporteur, Vatentransporteurs, Vathantering
Overzicht van de condities1
Levertijd
Voorraad
Prijs excl. BTW
€ 989,03*
Voorwaarden zelf selecteren
AanbevelenToevoegen aan inkooplijst
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.