Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 

Schäfer Shop Genius Aanbouwtafel MODENA FLEX, in hoogte verstelbaar, V-vorm, 4-poot vierkante buis, B 1800 x D 800 mm, 6-voudige contactdoos, beukenpatroon


(Doorgegeven van zoeken "231347")
Aantal:  stuk  
Productinformatie
thumbnail
thumbnail
normal
detail
Artikelnr.:
     1734-ME01/146022
Merk:
     Schaefer Group
Fabrikantnr.:
     231347
EAN/GTIN:
     4251898816921
Zoekwoorden:
Bureau aanbouwtafel
Bureau aanbouwplaat
Bureau aanbouwplaten
Flexibele buis

De MODENA FLEX aanbouwtafel (B 1800 x D 800 mm) is in hoogte verstelbaar en flexibel in gebruik. Verschillende tafels van dit type kunnen worden gecombineerd tot een V-vormige tafelformatie in presentatieruimtes.

Kenmerkend voor deze tafelmodellen is het frame van een vierpotige vierkante buis. Alle tafels van deze serie die ook met deze frameconstructie zijn uitgerust, harmonia'«ren met de aanbouwtafel MODENA FLEX. Verschillende tafels van vergelijkbare grootte kunnen worden gerangschikt om de populaire U-vorm of V-vorm te vormen, die alle deelnemers een optimaal zicht op de presentatie biedt. De directe aansluiting van laptops, monitoren of beamers wordt ondersteund door het comfort van een 3 of 6-wegs bureau-aansluitpaneel als optionele extra uitrusting.

De rechthoekige tafel toont ook zijn sterke punten als een royaal bemeten bureau in het kantoor. Dankzij de traploze hoogteverstelling vinden uw medewerkers de optimale zitpositie voor hen. Het tafelformaat van B 1800 x D 800 mm is een standaardformaat voor veel bureaus, waardoor een tweede stoel kan worden geplaatst voor bezoekers en vergaderingen met collega'™s. Het vierkante buizenframe met 4 poten zorgt voor een stabiele stand en biedt maximale beenruimte omdat de tafelpoten gelijk liggen met de buitenste uiteinden van het tafelblad. Bovendien kunt u door de keuze van verschillende kleurvarianten voor het tafelblad de aanbouwtafel MODENA FLEX individueel afstemmen op de sfeer van uw kantoor. Over het algemeen is de hoogwaardige afwerking van deze tafelcollectie overtuigend. De duurzaamheid en de lange levensduur worden gegarandeerd door de melamineharscoating van het tafeloppervlak en de kantenband van ABS-kunststof. De tafelframes zijn gemaakt van hoogwaardig staal en gepoedercoat in de metaalkleur wit aluminium.

Hint:

De oppervlakken van de tafel zijn geschikt voor reiniging met ontsmettingsmiddelen. Wij raden u echter aan om de compatibiliteit eerst op een minder zichtbare plaats te controleren.

Tafelblad:

  • Materiaalkwaliteit: Drielaagse kwaliteit fijne spaanplaat, 25 mm dik
  • Oppervlaktebescherming: Melamineharscoating
  • Incl. 2 mm dikke ABS-randen van de tafelranden
  • Tafelvorm: V-vorm
  • Neutrale kleuren en decors in houtoptiek selecteerbaar

Tafelframe:

  • Metalen frame van hoogwaardig staal, gepoedercoat
  • 4-potige vierkante buis
  • Instelbaar op tafelhoogtes van 720 tot 840 mm
  • Kleur: Wit aluminium (RAL 9006)
  • Voet zijpanelen in n-vorm

Meer details:

  • Uniforme MODENA FLEX-frameconstructie maakt flexibele vergadertafelsystemen mogelijk
  • Optionele extra uitrusting: 3-voudig of 6-voudig tafelaansluitveld voor extra stroomvoorziening
  • Afmetingen: B 1800 x D 800 x H 720-840 mm
  • Gemaakt in Duitsland
Andere zoekwoorden: Flexibele buizen, flexibele buis, 146022, 146022-SW81, Ansatztisch, Ansatztische, Bildschirmarbeitsplatz (Schreibtisch), Bildschirmtisch (Schreibtisch), Freiformtisch (Schreibtisch), Computertisch (Schreibtisch), Sitz- Steharbeitsplatz (Schreibtisch), Systemtisch (Schreibtisch), Tischkombination (Schreibtisch)
Overzicht van de condities1
Levertijd
Voorraad
Prijs excl. BTW
vanaf € 874,65*
  
Prijs geldt vanaf 10 stuks
Voorwaarden zelf selecteren
AanbevelenToevoegen aan inkooplijst
Staffelprijzen
Bestelhoeveelheid
excl. BTW
incl. BTW
Eenheid
1 stuk
€ 969,07*
€ 1.172,57
per stuk
vanaf 2 stuks
€ 954,53*
€ 1.154,98
per stuk
vanaf 5 stuks
€ 906,58*
€ 1.096,96
per stuk
vanaf 10 stuks
€ 874,65*
€ 1.058,33
per stuk
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.