Assortiment
Mijn Mercateo
Aanmelden/Registreren
Winkelwagen
 
 

Vatisolatiemantel PRO, vaten van 200 - 220 l, polyester, zwart.


(Doorgegeven van zoeken "210392")
Aantal:  stuk  
Productinformatie
Vatisolatiemantel PRO
Vatisolatiemantel PRO
Vatisolatiemantel PRO
Artikelnr.:
     962-679738
Merk:
     Denios
Fabrikantnr.:
     210392
EAN/GTIN:
     4061753247254
Zoekwoorden:
Afdekhoes voor vaten
Vatenhoes
Vatenhoezen
Vatverwarming mantel
Vatisolatiemantel PRO, vaten van 200 - 220 l, polyester, zwart.

Isolatiemantel van polyester buitenstof met tefloncoating om snel warmteverlies te voorkomen en opwarmtijden te verkorten. Praktische en snel te gebruiken klittenbandsluiting. Vulklep aan de bovenkant van het vat voor eenvoudige toegang tot het spongat van het vat. Ideaal voor gebruik met vloerverwarmingspanelen.

Isolatiemantel van waterafstotend weefsel van teflon en polyester voor een betere isolatie tijdens en na het verhitten. Ideaal in combinatie met een vatverwarmingsplaat - voor efficiënt opwarmen, verhitten en warm houden en voor verkorting van de opwarmfase. Snel en eenvoudig aan het vat te bevestigen met sjorbanden.
Meer informatie:
Geschikt voor:
200 - 220 l stalen/kunststof vaten
Toepassing:
isolatie
Voor bakomtrek:
600 mm
Hoogte:
860 mm
Breedte:
1885 mm
Diepte:
80 mm
Andere zoekwoorden: Mantel vatverwarming, Ringvat, Ringvaten, Sponvat, Sponvaten, L-ringvat, L-ringvaten, afdekhoes voor vaten, 679738 49, Containerisolator, Containerisolatoren, Containerverwarmer, Containerverwarmers, Duurzaam, Hantering van emballages, Isolatiemantel, Isolatiemantels, Isolatiemateriaal, Isolatiematerialen, Isolatoren voor gevaarlijke stoffen, Isolator voor gevaarlijke stoffen, Omgang met gevaarlijke stoffen, Vaten-handling-apparaat, Vaten-handling-apparaten, Vathantering, Vatisolator, Vatisolatoren, Vatverwarmer, Vatverwarmers, Verwarmers voor gevaarlijke stoffen, Verwarmer voor gevaarlijke stoffen, Verwarmingsband, Verwarmingsbanden, Verwarmingsmantel, Verwarmingsmantels, Verwarmingsmantels voor containers, Verwarmingsmantels voor gevaarlijke stoffen, Verwarmingsmantels voor vaten, Verwarmingsmantel voor containers, Verwarmingsmantel voor gevaarlijke stoffen, Verwarmingsmantel voor vaten
Overzicht van de condities1
Levertijd
Voorraad
Prijs excl. BTW
€ 479,02*
Voorwaarden zelf selecteren
AanbevelenToevoegen aan inkooplijst
* Prijzen excl. BTW
Mercateo verkoopt uitsluitend aan zakelijke klanten.